Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ingves tar timeout: ”Jag är utmattad”

Foto: DANIEL LARSSON / DL Media / TR Bild

Han har inte synts till i startlistorna på en månad. 

Nu berättar Peter Ingves att han tar en paus från travsporten. 

– Jag har tagit en timeout på grund av personliga skäl och även andra problem, säger den 61-årige travkusken till Trav365. 

På meritlistan finns flera storloppssegrar och över tusen travlopp som kusk. 

Nu tar Peter Ingves, 61, en paus från tävlandet. 

I en intervju med Trav365 berättar han varför. 

– Jag har tagit en timeout på grund av personliga skäl och även andra problem. Jag är för tillfället utmattad och befinner mig i Finland hos mina syskon. Det är en bra plats för mig att vara på då jag saknat dem mycket. Jag har kunnat resa in i landet då jag uppvisat negativa coronatester, säger han till sajten. 

”Jag är ofta svajig i måendet” 

Peter Ingves körde över åtta miljoner kronor miljoner kronor förra året, men har den har den senaste tiden inte mått bra. 

Pausen från travsporten är på obestämd tid. 

– Jag har nyligen varit ute på en långpromenad och solen sken då, det var riktigt skönt. Men jag är slut och stundtals mår jag mycket dåligt. Jag är ofta svajig i måendet och det var nog klokt att jag valde att ta en paus, annars hade det kunnat bli ännu värre. Vissa dagar är bättre och vissa är sämre, säger Ingves till Trav365