Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ingen rolig kväll för favoriterna på V86

Favoriterna hade ingen bra kväll.

Faktum är att samtliga förlorade.

Svårspelat med andra ord – och inget system fixade åtta rätt.

V86 är en härlig utmaning för spelarna, men samtidigt ett väldigt svårt pussel att lägga. Extra svårt den här onsdagen då samtliga åtta favoriter förlorade.

Trots sju favoritfall alltså, och en riktig ”käftsmäll” i form av tvåprocentaren Tzatziki i den fjärde avdelningen, hade 8,35 system chansen till åtta rätt inför den avslutande avdelningen. Men ingen hade med spetsvinnande Ebony Boko och därmed jackpot på åtta rätt.

Räkna med rejäl omsättning nästa vecka då Åby och Solvalla delar på omgången. Hörde jag löneonsdag...

Hemmatränare Ola Karlsson selade ut två hästar i V86-inledningen. Och det kunde inte ha slutat bättre. Inertial fick offra en del för att behålla innerspåret och Johan Untersteiner överlät taktpinnen till stallkamraten Panamera på första långsidan. Inget konstigt med det om ni frågar mig, även om det gapades om stallkörning på sina håll. Sedan gick det sakta en bit och över upploppet hade Panamera inga problem att gå undan till välförtjänt seger. Inertial hängde på fint där bakom utan att vara tom i mål.

En tjusig stalldubbel således!

Generationsduellen, det var rubriken på den tredje avdelningen. Pappor mot söner om ni så vill. Papporna i loppet hade inget med slutstriden att göra. Det blev i stället en hård duell mellan bröderna Adrian och Dante Kolgjini. Ledande Franklin Face hade greppet i det längsta men storebror knäppte lillebror i allra sista steget med Arapaho Ghostdance – som visade bäst inställning.

Adrian har hög stallform. Han hade två imponerande vinnare på Solvalla i Kriterieuttagningarna i Ubiquarian Face och Upset Face.

Bäst i går? Secret Mission var med i en stenhård spetsjakt men trots det valde körande Henriette Larsen ett lopp utvändigt om ledaren. Hon visste vad hon gjorde. 

Trots öppningen och det tuffa loppet svarade ekipaget allt och alla över upploppet. Hatten av för alla inblandade!