Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hygglig spetschans – då blir han svårslagen

Foto: MALIN ALBINSSON / MVA Foto

En del skrällar förra veckan gjorde att utdelningen landade över 60 000 kronor. Även många vassa prestationer. Mina spikar Vikens High Yield och Chapuy var verkligen två vassa vinnare med spännande framtid.

Bergsåker och Solvalla delar på loppen nu och det är en svår omgång på förhand. Inte lätt med spikarna och man tvingas chansa. 1 Eye In the Sky har ett passande lopp på pappret. 

Ledningen borde det bli och nu åker jänkarvagnen på. Lite väl hög procent kanske, men spikar måste man ha. Runt om!

En trolig spik

V86-4: 1 Eye In the Sky

En lurig omgång väntar och det är svårt med spikarna. Men det ser bra ut för Claes Svenssons travare Eye In the Sky. Hästen kommer med bra form och spetschansen är klart hygglig. Och från ledningen blir ekipaget inte lätt att få tag i. Det blir också en jänkarvagn den här gången vilket är extra spännande just i spets. Spets och slut, tack!

Ett roligt drag 

V86-5: 7 Bang Boomerang

Har utan tvekan kapacitet att slåss om segern, men det gäller att han travar. Hittar ofta en anledning att göra bort sig men felfri blir det spännande. Glömd på förhand och det känns tacksamt.

Två relevanta intervjuer 

V86-4: 1 Eye In the Sky

– Det är en häst som vinner ganska ofta och gjorde det även senast och vann säkert. Det är en häst med bra segeraptit och form. Han har ett bra läge också, mycket talar för att han kan vinna. Han kommer att utrustas med en riktig jänkarvagn för första gången, säger Claes Svensson.

V86-6: 3 Happy Romeo

– Happy Romeo var fin senast och har varit i form länge. Han kommer att tävla barfota igen och visst är det ett plus, men det är ännu viktigare som jag ser det att komma till ledningen med honom då det är därifrån han vinner sina lopp. Jag laddar och kommer vi till spets måste jag ju tro på chans, säger Claes Sjöström.

Två heta ändringar 

V86-3: Troligen jänkarvagn för 6 Valuta E.W. – som kan nå ledningen.

V86-5: Planen är barfota runt om för 2 Natasha Avant, intressant om det faller väl ut.