Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hur är det egentligen med formen på honom?

Missle Hill.
Foto: LJ / TR Media
Fredrik Edholm.
Foto: OLLE SPORRONG

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Rättvik.

V75-1

Öppen inledning. 10 Born Winner gjorde ett bra lopp på den långa distansen senast och borde kunna vara med på målfotot med ett vettigt lopp. 1 No Pressure har visat toppform, möter dock vassare motstånd nu. 3 Wilson Knight jagar första årssegern.

V75-2

I kraft av läget måste 2 Van Gogh Z.S. vara ett tidigt segerbud. Hästen har varit lite ursäktad på sistone. Med ett annat läge hade 8 Summit in Sight varit det givna tipset med tanke på de senaste insatserna. 9 Viking Brodde kommer att slå till snart.

V75-3

Erik Adielsson får chansen bakom 5 Milliondollarrhyme den här gången. Han fick en tung resa senast och formen är nog lite bättre än vad raden visar. Chansspik? 3 Nadal Broline är fint i ordning och kommer säkert att slåss om en plats bland de tre. 8 Makethemark är bortlottad?

V75-4

Kallblodsloppet ser svårlöst ut. 14 Bellfaks är kapabel att runda hela fältet om han skulle vakna på rätt sida. 1 Bol Brage har ett kanonläge och måste vara ett tidigt streck. 7 Järvinen S.K. har fin form och Kihlström i sulkyn, är dock lite svår att lura först över linjen.

V75-5

4 Perpetuate har varit riktigt bra vid ett par segerlopp och från ett bra läge är det min tidiga förstahäst. 3 Axel Wind har varit klart positiv på slutet och med tanke på form och läge ska han passas. 8 Giordano Soa och 9 Gerris Trix ska passas trots sämre lägen.

V75-6

3 J.J.Stitch har radat upp segrar och har möjligheter att leda det här loppet länge. 10 Cyber Lane fullföljde bra som tvåa i Hugo Åbergs senast och är ju van stenhårt motstånd. Givet bud trots tilläggen. Hur är det egentligen med formen hos snabbe 9 Missle Hill?

V75-7

2 Frodo S. var fin senast och har lottats till samma fina läge igen och kan ta andra raka. 4 Axel Ruda är kapabel och ska inte nonchaleras även om det var ett tag sedan han vann lopp. 11 Kate Baldwin hade ingen tur med spåret men är absolut inte slagen på förhand.