Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon gynnas av att bara möta ston nu

Islay Mist Sisu.
Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD / TR Media

V64-veckan börjar i Halmstad.

Det körs Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar och är intressant både sport- och spelmässigt.

DAGENS BÄSTA

7 Islay Mist Sisu (V64-3) vann det största tvååringsloppet Svensk Uppfödningslöpning och har börjat treåringssäsongen lovande. Hon har spetsat hem årets två starter och ståtar med fem raka fullträffar. Hästen är snabb ut och gynnad av att möta ston.

DAGENS CHANSNING

1 Elegant C.N. (V64-2) mötte ett par av de bästa i kullen i Danmark senast och var fullt godkänd bakom Flemming Jensens Emoji som har gått bra på svensk mark. Näst senast frontade Elegant C.N. från innerspår bakom bilen och 1.640 meter är ett plus.

DAGENS AVSLAG

1 Globalizer (V64-6) travade i dödens sista varvet senast och visade att formen är tillbaka. Däremot är hon ingen blixt bakom bilen och högst troligt blir hon överflyglad.

Relevanta intervjuer

Markus B Svedberg om 5 Malvha Ha i V64-6:

– Hästen är inte helt på topp. Hon ska få ett snällt upplägg för att hitta formen och det är Stosprintern som är det stora målet i sommar. Jag planerar inte att göra några ändringar.