Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Hon borde duga bra i det loppet”

Foto: Foto: Maria Holmen

Jackpot på Färjestad med närmare 50 miljoner i potten.

Timo Nurmos skickar en duo som kommer att tillhöra de mest betrodda i sina lopp.

ANNONS: EXPRESSEN BÄST, SPETS, SMÄLL

ANNONS: EXPRESSEN REDAKTÖRENS VAL

Förra veckan i Gävle blev det en lättfunnen rad som gjorde att utdelningen på fem rätt uteblev. Dessa pengar flyttas över till lördagens omgång på Färjestad vilket höjer temperaturen på omgången.

Timo Nurmos hade två hästar till start senast och det slutade med en vinst. Denna lördag kommer man också till start med två hästar som spelarna verkar vara intresserade av.

Expressen har pratat med stallets försteman Andreas Lövdal som kommenterar chanserna så här:

Queen Ratzeputz (V75-2) skötte sig riktigt bra i comebacken senast och borde gå framåt lite med det loppet. Hon visade senast att hon kan vinna med skor också även om det inte är någon fördel. Hon kan vara lite stegig i volten men någon galopprisk tror jag inte det ska vara. Hon borde duga bra i den här typen av lopp.

Amalencius B.B. (V75-6) har galopperat bort en hel del pengar och kunde ha tävlat i en högre klass. Spåret är som det är, det kan vara en fördel på så sätt att han kan trava in sig och finna rytmen enklare från det här läget och han går från alla positioner. Normalt sett ska han duga långt i det här loppet, säger Andreas Lövdal.

Blir det noll, femtio eller hundra procents utdelning för stall. Nurmos? Svaret får vi inom kort...

ANNONS: EXPRESSEN PREMIUM

ANNONS: EXPERTENS SYSTEM