Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hon blir svårfångad ifrån ledningen här

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Åby.

V75-1

3 Kirby Starlake visade ju prov på fint kunnande vid V86-segern senast och kan plocka andra raka på svensk mark. 5 Boke Palema är ett annat tänkbart bud om han kliver i väg i rätt gångart. Från tillägg har jag störst respekt för duon 8 Flirting Diamond och 11 Conch On Inn.

V75-2

Mycket öppet. 14 Listas Sirena har full form och har en bra avslutning om det löser sig från läget. 12 Lasses Tara svek senast men tillhör normalt sett de bättre i fältet. 3 Zelma de Castella och stall Untersteiners 7 Molly Vici är två tänkbara vinnare på den främre volten.

V75-3

Många med chans. 1 Strängnäs Palema (nu med Goop) bör man inte nonchalera med tanke på läget. 4 Beachcomber och 5 Al Pacino har också vettiga lägen och kan vara segeraktuella. 8 Carelya har jättebra form men riskerar att hamna snett på det från spår åtta.

V75-4

1 Ozak Vivantis vann på en låg 1.15-tid senast och med tanke på läget ska han kunna spåra runt om härifrån tillsammans med Per Lennartsson. 11 Dynamite Sensation tillhör de bättre om han kommer i väg bra från start. 15 Wingait Leif kan vara en outsider.

V75-5

Två hästar sticker ut lite mer än övriga vid första anblicken. 10 Beauty Smart Face är riktigt lovande och ska inte ha några problem med distansen. 14 Luv Lois Schermer har övertygat i de senaste starterna och tävlar nog i lite för låg klass. Trots läget är det ett hett segerbud.

V75-6

Erik Adielsson och springspår är en bra kombination. 6 Zola Love vann på snyggt sätt senast och kan bli svårfångad i ledningen. 8 Juni Rapid spurtade sylvasst näst senast och blir farlig om det löser sig. 1 Lilo Love är en outsider på läget och 10 Nymke Brigadoon har suttit fast på slutet.

V75-7

5 Stabec's A. to Z. har mycket bra form och ska vara ett vinstbud om inte femtespåret ställer till det. 6 Indigo har läge för ledningen där han gör sina bästa prestationer. 10 Strong Heartbeat vann det här loppet i fjol, men har sämre läge nu och lite tveksam form.

Annons | Travtjänsten

Sveriges vassaste experter inom trav!
Unikt erbjudande för dig med Expressen Premium, få 150 kr (krediter) att köpa tips för.