Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Hon är för bra för klassen – tränaren vet vad han gör”

Fredrik Edholm är en av SportExpressens experter att rygga i helgen Foto: Maria Holmén / TR Bild/ Kollage

På lördag är det dags för V75 på Bergsåker.
Ta rygg på Expressens formstarke travexpert Fredrik Edholm.

Förra helgen satte han sju rätt på både Redaktionens Lilla och Stora system. Nu bjuder formstarke experten Fredrik Edholm på sina bästa drag när V75-spelet rör sig uppåt landet mot Bergsåker.

– Jag tycker att omgången ser svår ut. Inte minst då vädret varierar från dag till dag och banan kan nog spela många hästar ett spratt, säger han.

Vilket är ditt bästa drag på lördag?

– En chansspik kan jag bjuda. 4 Belle Reine (V75-6) lekte hem segern på 1.14,4/2 140 i sista starten i förra regin. Hon är bra för klassen och tränaren Oscar Berglund vet vad han gör när han väljer att gå ut direkt på V75. Jag tror inte att skotvånget är ett större minus för henne än för 12 Dixie Brick på tillägg. Jag tror på bra chans från spets!

– Sedan låser jag nog stayerloppet i V75-5 på två streck. 6 Vine Vision är den roliga och 12 Indra's Secret den troliga. Det finns galopper i raden på bägge, men någon av dem ska väl ändå sköta sig?

Expressen Redaktionens Stora V75

Expressen Redaktionens Chans V75

Expressen Redaktionens Lilla V75