Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Heta ändringar på spännande draget

Mellby Illusion.
Foto: LJ / TR Media

Solvalla och Bjerke delar på onsdagens omgång på V86.

SportExpressens travexperter Eskil Hellberg och Pär Gustafsson har tittat in i kristallkulan och erbjuder en unik guide till omgången för dig med Expressen Premium.

√ Månaderna går snabbt och nu är det mars och fritt fram med barfota. Det höjer kapaciteten på många hästar och dojorna åker av på många på onsdag när Bjerke och Solvalla delar på omgången.


■ Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge läsarna de bästa tipsen. Varje vecka erbjuder vi utförliga guider, tränarkommentarer, spikförslag, skrällvarningar och avslag till V64, V86, V75 och GS75. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Ny studie: Corona smittar inte via ytor

Tegnell: Därför är det fortfarande viktigt att tvätta händerna

Så kan pensionen öka kraftigt – över en natt

”Höjer man avgiften skulle pensionerna öka med 900–1500 omedelbart”

Biancas och Pernillas imperium – nya lyxköpen

Inkomsterna bakom drömbostäderna • ”Största terrassen jag har sett”