Foto: LJ / KANAL 75 AB
 Foto: LJ / KANAL 75 AB

Har svårt att se honom förlora

Publicerad

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga ideér inför V75 på Skellefteå 7 oktober.

V75-1:

Med ett annat läge hed 8 Eva I.H. kunnat vara ett spikförslag. Men nu kan det bli trafikproblem och det är en dryg månad sedan hon tävlade senast. Jag nämner 3 Baby's Baby och 11 Greece Boko som två motbud.

V75-2:

7 Bear Briar har visat bra fart för klassen men med spår så långt ut på vingen kan det bli vingel. 1 Art Vandelay vet jag att man har siktat mot detta lopp med. Ska passas liksom 6 Assault med Örjan Kihlström.

V75-3:

2 Månprinsen A.M. drog ett perfekt startspår i lottningen och efter uppvisningen i SM har man svårt att se honom förlora, speciellt då 9 Odin Tabac fick bakspår. 5 Lome Brage har kunnande men formen är ett?

V75-4:

3 Flash Hammering borde kunna köra sig till ledningen och med vakne Oskar J Andersson är jag inte främmande för att ekipaget leder hela vägen. 5 Antonio Trot är ett motbud. 13 Casanova Sisu gillar distansen.

 

LÄS MER: Spelar du på V75 Tillsammans – här är allt du behöver veta 

 

V75-5:

Tre streck bör räcka. 2 Angle of Attack är en helt annan häst i ledningen än bakifrån och leder länge. 6 T.Rex D.K. ströks nyligen inför en tilltänkt start. Given om han har form. 7 Linus Boy var vass på V75 i lördags!

V75-6:

3 Jaques Noir var fin senast och har galopperat bort en hel del pengar. Sköter han sig är han hästen att slå. 2 Selmer I.H. är en tuffing under utveckling som knappast kommer att köras defensivt. Tidigt motbud.

V75-7:

Öppet sprinterlopp. 2 Malkin har fått ett lopp i kroppen efter vila och måste tas på största allvar. 1 Klöver All Over är snabb ut och ska inte räknas bort på läget. 10 Mellby Demon sänker många i spurten om det klaffar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag