Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Har svårt att se honom förlora

Foto: LJ / KANAL 75 AB

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga ideér inför V75 på Skellefteå 7 oktober.

V75-1:

Med ett annat läge hed 8 Eva I.H. kunnat vara ett spikförslag. Men nu kan det bli trafikproblem och det är en dryg månad sedan hon tävlade senast. Jag nämner 3 Baby's Baby och 11 Greece Boko som två motbud.

V75-2:

7 Bear Briar har visat bra fart för klassen men med spår så långt ut på vingen kan det bli vingel. 1 Art Vandelay vet jag att man har siktat mot detta lopp med. Ska passas liksom 6 Assault med Örjan Kihlström.

V75-3:

2 Månprinsen A.M. drog ett perfekt startspår i lottningen och efter uppvisningen i SM har man svårt att se honom förlora, speciellt då 9 Odin Tabac fick bakspår. 5 Lome Brage har kunnande men formen är ett?

V75-4:

3 Flash Hammering borde kunna köra sig till ledningen och med vakne Oskar J Andersson är jag inte främmande för att ekipaget leder hela vägen. 5 Antonio Trot är ett motbud. 13 Casanova Sisu gillar distansen.

 

LÄS MER: Spelar du på V75 Tillsammans – här är allt du behöver veta 

 

V75-5:

Tre streck bör räcka. 2 Angle of Attack är en helt annan häst i ledningen än bakifrån och leder länge. 6 T.Rex D.K. ströks nyligen inför en tilltänkt start. Given om han har form. 7 Linus Boy var vass på V75 i lördags!

V75-6:

3 Jaques Noir var fin senast och har galopperat bort en hel del pengar. Sköter han sig är han hästen att slå. 2 Selmer I.H. är en tuffing under utveckling som knappast kommer att köras defensivt. Tidigt motbud.

V75-7:

Öppet sprinterlopp. 2 Malkin har fått ett lopp i kroppen efter vila och måste tas på största allvar. 1 Klöver All Over är snabb ut och ska inte räknas bort på läget. 10 Mellby Demon sänker många i spurten om det klaffar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!