Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Har övertygat stort – nu kan sviten spricka"

Foto: / FOTO: LARS JAKOBSSON/KANAL 75

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

V75-1: 

1 Globalsatisfaction var tvåa i comebacken efter ett års frånvaro bakom Linus Boy. Har han tagit det loppet på rätt vis blir det framskjuten placering. Senast han hade spår ett bakom bilen kunde han inte riktigt vara med den första biten, samtidigt var innerspåret sämre den dagen. Oavsett blir han att räkna med. 10 Blue Star Champion har formen på topp och ska räknas tidigt. 

V75-2: 

Diamantstoet är ett vidöppet lopp och blir nog min helgardering i veckans podd Systemet. Jag ska dock jobba hårt med loppet i veckan och hittar kanske några fynd? 11 Helena Klipp och 12 Tahays Blue Amber har kapacitet att vara långt fram. 15 Hankypanky Frances har formen på topp. Trots spåret sänker hon många.

V75-3:

5 Zenit Brick har utvecklats från en silverhäst till en bra ”gulddivisionare”. Han kommer troligen tidigt till ledningen och blir svårslagen. Värst emot är 9 On Track Piraten.

V75-4: 

11 Staro Ivy League har inte haft den rätta turen i de senaste starterna men ändå tagit fina placeringar. Han är härdad i tuff konkurrens och är värd en seger i travets elitserie. Spik!

V75-5: 

4 Enjoy The Life trivs bäst i spets och taktiken är given. Han kan bli lite överambitiös i spets och jag gillade verkligen intrycket av 7 Aventador S.F. Senast. 12 Roofer är kapabel att vara långt fram, men han behöver hjälp med tempot från sitt tråkiga utgångsläge.

V75-6: 

Ska 5 Olle  Rols ta ny V75-seger eller ska segersviten spricka? Mats Rånlunds häst har övertygat stort men har kommit en bit upp i klasserna och spår fem är ett snävt spår. 4 Comte Du Pommeau och 9 Västerbo Grosbois är i bra form. Olle Rols garderas med några hästar.

V75-7: 

4 Sir Q.C. är under stark utveckling och siktar på att ta tredje raka segern. 6 Titan Brodde kan mycket och bjuder upp till strid. 2 Porthos Amok, 7 Dust Collector och 9 Jordan Lee G.L. har form att vara med på målfotot.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!