Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har lopp i kroppen och står perfekt inne

Foto: Jenny Rehnman / TR Bild
Foto: Olle Sporrong

På lördag är det V75-jackpot på Umåker.

I dag värmer banan i Umeå upp med en trevlig V64-omgång med bland andra Robert Berghs Rome Pays Off.

ANNONS: Köp din andel i Redaktionens system här

DAGENS BÄSTA

2 Rome Pays Off (V64-3) gick bra som två- och treåring hos Marcus Melander i USA och hästen har fortsatt att tävla på hög nivå hos Robert Bergh. Senast var han knappt slagen i Kungapokalen och i kväll har han toppchans att stå som vinnare.

DAGENS CHANSNING

11 Willmer Gel (V64-5) har tävlat bra i vinter och i comebacken senast blev det helt fel med. Hästen har i alla fall ett lopp i kroppen och han står perfekt inne. Han gynnas av överpace och kan fälla samtliga.

DAGENS AVSLAG

7 Wilda Simon (V64-2) vann på rejält sätt efter tredjespår till dödens senast och kommer med fin form men hästen är inte helt att lita på. Fyraåringen har startgalopperat i de två senaste loppen med framspår bakom bilen och det finns bättre spikbud i omgången.

Relevanta intervjuer

Malin Åberg om 11 Willmer Gel i V64-5:

– Känns bra och utan galopp tycker jag att han ska ha bra chans. Vi kortar käkremmen ett hack och kör barfota fram som senast.

Stefan Arvidsson om 13 Lyckans Olov i V64-6:

– Formen känns bra. Hästen är gynnad av autostart och distansen är också en fördel.