Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Har inte vunnit i Sverige ännu

Jaguar Dream.
Foto: Lena Emmoth / TR Media

V86 reser till Gotland och Visby för sommartrav.

Experten Fredrik Pettersson Wentzel har hittat flera roliga spelalternativ.

En trolig spik

V86-4: 5 Borboletta

Hon har inte fått vinna i Sverige i år ännu men jag tycker den här uppgiften ser passande ut då hon ska ses med stor chans att komma till ledningen här. Väl i den positionen blir Alessandro Gocciadoros häst inte lätt att slå över sprinter-distans och med Visbys korta upplopp. 

Ett roligt drag

V86-8: Arvid S.H.

Är en kapabel sort som även gillar den långa distansen. Nu låter tränare Fredrik Persson väldigt nöjd med sin häst och vi pratar trots allt om Arvid S.H. som har varit hårt spelad mot bland andra Ivory Di Quattro. Fortsatt väl bortglömd.

ANNONS: Köp din andel i Redaktionens stora system här

Två relevanta intervjuer

V86-6: 9 Excellent Diamond

– Läget blev ju synd med bricka nio, vi hoppades att han skulle stå på framspår. Han blir lite irriterad ibland när det är stängt läge. Vi får hoppas att det blir lite körning i början så ingen får ledningen för enkelt. Han tränade okej inför debuten och fortsätter att träna okej men han presterar riktigt bra i loppen. Han är ärlig och har riktig skalle och kämpaglöd. Han kan vara lite valpig innan loppen, men tar sig samman när det väl gäller. Troligtvis kör vi skor bak och barfota fram, säger Thomas L Nilsson. 

V86-7: 4 Jaguar Dream

– Han var inte lika bra senast, men det var förväntat då han tränats lugnare efter vinsten på Solvalla och han var toppad dit. Nu är det inte heller supervässat i träningen, men det är ett plus med lite tätare starter. Läget blev bra, och flera vassa konkurrenter fick svåra lägen. Jag tycker han är en av flera som kan vinna loppet. Jaguar Dream går som senast utrustningsmässigt, säger Claes Sjöström.

Två heta ändringar

V86-3: 5 Savoy Brown ska tävla barfota runt om och med en ryckhuva för första gången.

V86-6: 8 Mateo De Reve får på sig en amerikansk vagn och man rycker alla skor för första gången i Björn Goops regi.