Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har det någonsin inträffat tidigare?

Foto: Lars Jakobsson / TR Media

Skräll efter skräll, efter skräll.

Spelarna hade lika stor chans som en snöboll i helvetet.

Redan efter fem avdelningar var samtliga system borta!

Nog för att den här spelformen har varit en väldigt svårlöst gåta för spelarna under en längre tid. Men årets sista V86-omgång var verkligen en svår nöt att knäcka.

De fyra inledande avdelningarna vanns samtliga av hästar som hade under fem procent av insatserna. Redan där var i stort sett alla puts väck. Det fanns faktiskt endast sex system kvar efter V86-4.

När sedan danske Epos Östervang segrade i loppet efter var det inte ett enda system kvar! Och det med tre avdelningar kvar. Man glömmer ju fort men jag undrar om det har hänt tidigare?

Två favoriter segrade mot slutet men vad hjälpte det när alla redan var ute...

Expressen har som bekant gott om andelar både till V86 och V75 som man kan köpa in sig i. ”Redaktionens Stora” lyckades få sju rätt den här svåra omgången och andelsköparna fick dela på drygt 480 000 kr. Eller 19 180 kr per andel. Formbesked inför Winter Burst!

■ ■ ■

Utanför V86-ramen avgjordes klassiska ”Travrondens Guldklocka”. Namn som Daniel Redén, Stefan Melander och Örjan Kihlström har tidigare vunnit. Det behöver ju inte betyda att årets vinnare blir lika bra, men förutsättningar finns.

Anders Eriksson känner väl de flesta till vid det här laget. Jag, och flera med mig, har ju redan hyllat honom rätt så rejält. Han har hävdat sig väl i proffsloppen redan och går en ljus framtid till mötes.

Han vann grundserien och började kvällen med mest poäng. Tur var väl det då det inte gick som på räls i de inledande försöksloppen. Men det löste sig till slut då han vann finalen med All Star efter en hård slutstrid.

– Det här var pricken över i:et efter en riktigt bra säsong, sa Anders.

Att han tog hem det här priset var ingen större skräll och nu väntar spännande saker. Utöver den tjusiga klockan att sätta på armen fick vinnande kusk en resa till Australien där han får representera Sverige i en kuskmatch.

Inte illa, stort grattis!

Elias förändring efter flytten till Vancouver

Föräldrarna om svenskens liv som superstjärna • Nya lägenheten • Umgänget i Vancouver • ”Det vill du inte höra när bandaren är på”

Ett fräckt spikförslag – i en lurig V86-omgång

V86-GUIDEN: √ Spetsdragen √ Rankning √ Systemförslag

15 bästa värvningarna innan fönstret stängde

Johan Svensson rankar • ”Kommer avgöra mycket” • ”Enskilt viktigast” • ”Coolt efternamn”