Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Han ska slås – klart rimlig spelprocent

Billi Time.
Foto: Malin Albinsson / TR Media

Kvällens V86-omgång bjuder på flera sportsliga höjdpunkter.

Men också många heta speldrag.

Experten Fredrik Pettersson Wentzel har mejslat fram information du inte vill missa.

En trolig spik

8 Silver Bullit, V86-6

Har tidigare varit en häst som ska köras på chans men är under fortsatt fin utveckling och senast visade hästen att han även går fint i ledningen då han höll undan för kapabla djur. Nu har femåringen ett springspår på 20 meter tillägg och träffar bara William Ekberg hyfsat borde han kunna köra fram tidigt och sen få överta ledningen. Väl där ska Silver Bullit slås och spelprocenten är klart rimlig. 

Ett roligt drag

3 Borups Umami, V86-1

Är i min värld klart bäst i ryggar över kort distans. Och ikväll ser det ut att kunna bli just ryggar över kort distans. Han var grymt fin näst senast och senast blev det för tufft i ledningen över full väg. Nollan i rader gör att Borups Umami hamnar mellan stolarna den här gången och nu måste han bara med på lappen till singelprocent!

Två heta ändringar

2 Waka Waka (V86-3) ska gå med rycktussar för första gången.

8 Fröken Fräken (V86-8) slipper framskorna för första gången i karriären.

Två relevanta intervjuer

Daniel Redén om 2 Summit In Sight, V86-2

– Gör bra lopp varje gång. Jag tycker att han tog ett kliv i utvecklingen under sommaren. Efter den senaste starten har han tränat på som vanligt och han känns som han brukar göra. Jag tycker att det ser ut att vara ett passande lopp för honom. Inga ändringar. 

Flemming Jensen om 2 Billi Time, V86-7

– Han är lite upp och ner i prestationerna, men när han är på topp och levererar som han ska är han huvudet högre än många av konkurrenterna i det här loppet. Billi Time känns bra i träningen. Senast tävlade han barfota bak, men nu blir det åter barfota runt om. Murphybländare och vanlig vagn som senast.