Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Han måste vara ett tidigt jackpotstreck

Foto: Maria Holmén / Tr Bild

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Bergsåker.

V75-1

8 Grace’s Candy har ett lurigt läge, men löser det sig borde hon vara aktuell. Hon vann på en fin tid senast och ingen tvekan om att formen sitter där. 2 Navona borde sluta långt framme om inte spåret orsakar problem. 12 Ies Elisabeth är bättre än raden.

V75-2

6 Thorondor var duktig i V75 senast och att det är ett varv längre distans nu tror jag enbart är en fördel. 2 Grand Canyon Sisu och 10 Geronimo Am är två hästar med bra kapacitet och som ska räknas tidigt bakom Thorondor. Tveksam form på 12 Oneiric Ocelot.

V75-3

11 Spickleback Face har gjort det bra i nya regin och distansen är ett plus. Det kan gå vägen trots läget i en svag Gulddivision. Duon 4 Order to Fly och 5 Västerbo Grosbois har bättre lägen och båda ska vara med i den främre träffen vid sunda vätskor.

V75-4

Jag tror att vinnaren finns på den mellersta volten. 10 Tekno Jerven är den med bäst vinstchans om han håller sig till rätt gångart. 5 Tangen Frisk och inte minst 6 Gorm ska räknas tidigt. Sedan har 9 Guli Roy varit väldigt positiv i två starter och kan vara rysaren.

V75-5

9 Algot Zonett felade bort sig i lördags men är egentligen inte så osäker på benen. Kan ta revansch här på hemmabanan. 2 Gardner Shaw har bästa läget och måste vara ett tidigt streck. 3 Van Gogh Z.S. är bra men formen är nog inte helt på topp för dagen.

V75-6

2 Champ Lane har bra kunnande och med tanke på läget ger jag honom förstatipset. 1 In Love Boko brukar ha svårt att få till det på V75 men står perfekt inne i klassen och kan vara aktuell nu. 12 Tattoo Avenger har visat stort kunnande, men läget är ett minus.

V75-7

Robert Berghs duo 2 Becker och 3 Global Lover fick fina spår och båda har kunnande som räcker för att segerstrida. 4 Twigs Got U. har radat segrar på slutet och ska bli intressant att se på V75. Inte heller 10 Art Brown ska vara helt golvad från segerstriden.