Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han kommer sälja sig dyrt från spets

Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Jägersro. 

V75-1

3 Scorpion’s Madness är i kanonform och har ett bra läge och måste tas på allvar. 6 Laradja Vrijthout har öppnat bra hos stall Lugauer med två segrar och ett andrapris. Björn Goops 4 Gazza B.R. Med ett lopp i kroppen får man inte heller glömma bort.

V75-2

15 Sharp Dream är bästa hästen men det är inte så lätt att vinna från dubbla tillägg den här årstiden. 8 Eye On The Hill och 11 Laleh Pellini är båda två bra hästar som nu fått nyttiga lopp i kroppen efter vila. 12 Kali Smart är bra, har dock vilat sedan julhelgen.

V75-3

3 Bravo Sabotage vann på en 1.12-tid senast över distansen och från ett bra läge kommer han att göra sig gällande igen fastän det är V75-motstånd nu. 5 Valeria Wareco och 6 Alert Vendil har båda visat form och ska passas tidigt. Luringen är 9 Filip Winner.

V75-4

Öppet stayerlopp. 8 Rotate har plötsligt börjat rada segrar och har toppform men snart tar det stopp. 7 Quite Special vann på lång distans senast och slutar långt framme igen. Duon 13 Panamera och 14 Ganyboy kan blanda sig i det hela trots tillägget.

V75-5

3 Sweetman har tur med spåren och ser ut att kunna komma till spets igen där han säljer sig dyrt. 1 Ubiquarian Face har fin kapacitet. 5 Spickleback Face räds inte grovjobbet och är distansgynnad. 9 Farlander Am med lopp i kroppen är tidig, Dessa fyra gör upp?

V75-6

10 Oxidizer var mycket bra finaltvåa senast bakom Sweetman på 1.12,1/2 140 auto. Han verkar allround och kommer förmodligen att segerstrida trots bakspåret. 1 Demon Ima är bra, men färsk i klassen och får svårt att ta emot utvändige 3 Pere Ubu från början.

V75-7

7 Cyber Lane gör årsdebut och brukar kunna leverera bra insatser direkt. Min favorit vid första anblicken. 6 Racing Mange var med i Elitloppet och har fått ett lopp i kroppen och är ett tidigt bud. 9 Floris Baldwin får hoppas på hårt tempo från bakspåret.