Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han kan vinna till en trevlig procent

Foto: Lars Jakobsson / TR Media

De hårt spelade hade de bästa krafterna även förra veckan och det gör att vi har jackpot på nytt. Räkna alltså med lite extra omsättning och intresse kring det hela.

Någon given spik finns inte som jag ser det men jag provar med 8 Happy Romeo i V86-6 som singelstreck. Jättefin senast och kan vara bara bäst på nytt. Laddas framåt direkt.

En trolig spik

V86-6: 8 Happy Romeo

Övertygade vid segern senast och såg ut att trivs i jänkarvagn när han fick löpa på som han ville. Hästen är bäst utan rygg varför det blir ett offensivt upplägg. Nedstruken ett hack är alltid tacksamt och skulle han komma till ledningen är det en toppchans. Men kan även slå dessa med ett tyngre lopp. Jackpot-spiken.

Ett roligt drag 

V86-3: 9 Upload

Gör det klart godkänt utan att visa det lilla extra kanske. Men kunnande finns och det här smygläget kan passa. Med rätt löpning kan det vara dags för seger – till trevlig procent.

Två relevanta intervjuer 

V86-3: 9 Upload

– Har gjort ett par starter för mig och det har väl inte riktigt lossnat. Spår nio är vad det är och jag kan motståndet dåligt och hoppas främst på en bra insats från hans sida. Han har gått med helstängt huvudlag med hål i, men nu kör vi ett vanligt helstängt, säger Ola Karlsson.

V86-6: 8 Happy Romeo

– Var jättefin senast, det var troligtvis det bästa loppet han gjort. Läget gör det lite vanskligt, men då han trivs bäst med att vara med där framme så måste jag testa. Han har varit bäst över längre distanser, men efter senaste loppet känns det som att det är plus minus noll. Löser det sig måste han räkans. Inget nytt, säger Claes.

Två heta ändringar 

V86-4: Det kan bli en amerikansk sulky på 3 E.V. Mici – som är stark.

V86-7: 6 Inertial med skygglappar, som vid segern för tre starter sedan. Plus!