Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han kan vinna från spets igen

Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Halmstad. 

V75-1

3 Beartime hanterar voltstart och är lite av en spårvinnare då det ska vara bra chans att nå ledningen. Bästa hästen i loppet är troligen 11 Vikens High Yield som kan må bra av täta starter och ska streckas tidigt. 1 Paket D.E. gör ju bra insatser hela tiden.

V75-2

Håkan K Perssons 1 Wingait Henke är en vinnartyp under utveckling och med tanke på läget är han ett hett vinstbud. 7 Digital Eye har visat bra klass i årets två starter och borde bli allt bättre. 11 Yuvaraj kan vara en rysare om det blir lite överpace i loppet.

V75-3

7 Domingoa var riktigt fin vid V75-segern senast och kan komma till ledningen igen och spåra länge. 8 Diversity Pellini är inte ute ur matchen om det löser sig från spåret. Från tilläggen lyfter jag fram duon 10 Darah Bibo och 12 Ultra Bright som tänkbara vinnare.

V75-4

3 Kali Smart körs av en kusk från samma stall och har fått ett lopp i kroppen efter vila. Jag tycker att uppgiften ser bra ut för hennes del. 11 Zante Grif är en kapabel häst som lämnade ett mycket bra formbesked senast. 10 Eight Hour kan vara en outsider.

V75-5

7 O.M.Faststeep fick det serverat senast och från spår långt ute på vingen tror jag det blir svårare att vinna över tre kilometer. 1 Elephant är stark och står bra inne i klassen. 11 Digital Dominante har form och distansen känns som ett plus. 3 Fromming har vunnit sina lopp enkelt.

V75-6

2 Zaffiro Jet vann V75-lopp på Åbys open stretch senast och är segeraktuell igen från ett bra utgångsläge. 5 Bordeaux S. har fått ett lopp i kroppen och ett bra spår. Passas noga. En felfri 4 Istanbul Boko kan också vara med på målfotot. Öppet lopp!

V75-7

7 Cyber Lane var jätteduktig i årsdebuten även om det bara blev en andraplats. Han ska ha bra chans att ta revansch den här gången. 2 Handsome Brad räknas tidigt på läget. Värre startspår blev det för Jerry Riordans duo 9 Zarenne Fast och 12 Aetos Kronos.