Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han verkar omöjlig att besegra just nu

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD/IBL

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Bergsåker. 

V75-1

4 Vikens High Yield fick stryk av en ruskigt bra Seismic Wave senast och fick segerraden bruten. Nu har han ett bra läge och kan påbörja en ny. Men 12 Ike Schermer är ingen dålig utmanare trots spåret. Kan vara ett bra lås att inleda kupongen med.

V75-2

I stort sett alla har chans. Skulle 9 Jagger Boko få aktionen att stämma bättre än senast blir han att räkna med. Men förstatipset ger jag till 11 Dwayne Zet som är under stark utveckling och kan runda allt med klaff. 2 Gigaro Am hade sparat senast.

V75-3

3 Loaded Maria har varit otroligt bra hittills och Markus B Svedberg har här en riktigt bra chans att lägga beslag på en tung titel (E3-final för ston). 5 Barbro Kronos verkar vara inne i en fin period och tränaren kan konsten att vässa till en stor final.

V75-4

7 Odd Herakles verkar vara omöjlig att besegra för dagen. Även om det är bra emot så har jag svårt att gå emot honom. 11 Månprinsen A.M. är kanske lite gynnad av att det är lite längre distans nu än senast han mötte Odd Herakles. Motbud.

V75-5

8 Vaduz Wise As imponerade vid segern i Boden senast och jag tror att han har bra chans att även kamma hem finalen trots åttondespåret. Verkar ganska oöm för positioner. 1 Feerie de Fael, 10 Whelk och 12 Merritt kan slåss om en tätplats.

V75-6

Hemmahästen 2 Global Badman verkar ha prickat in toppformen i rätt tid och övertygade i uttagningen till den här E3-finalen. Given. 7 Selected News radar upp starka insatser och känns som en kulltopp. 3 Despot Power var fin vid skrällsegern senast.

V75-7

7 Giant Shadow har ett spår lite väl långt ut på vingen och kan vara i fara den här gången. 9 Viking Brodde kan massor i sina bästa stunder och läget kan passa. Umeå-duon 1 Even’s Cool Boy och 2 From the Mine är två luringar från fina startspår.