Han kan vara ett spikförslag

Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD / TR Media

Premium: Nu är stjärntränaren Johan Untersteiners V75-genomgång ännu bättre – och informationen om hans hästar mer utförlig!

I genomgången får du:

√ Matig analys av varje V75-lopp

√ Untersteiners getingbetyg på vinstchanserna

√ Huvudlag, vagn och balans på alla hans V75-hästar


■ Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge läsarna de bästa tipsen. Varje vecka erbjuder vi utförliga guider, tränarkommentarer, spikförslag, skrällvarningar och avslag till V64, V86, V75 och GS75.

Mer av det bästa från Expressen. Mer Premium hittar du här.

V75-1: Amorcer Levallo borde få ett fint lopp

8 Champ Lane är en bra häst och han kanske kommer till ledningen efter en bit? Han har vunnit nio lopp av 17 möjliga och kommer han till spets är han hästen att besegra. 1 Amorcer Levallo var bra vid segern och borde få ett bra lopp. 7 Chestnut Bojje är kapabel och ska passas.

V75-2: Danilo H.B. är i form och ska räknas

1 Optimum Bankrobber har gjort det bra på sistone och var fyra i ett V75-lopp senast. 9 Oskar Of Sand är en bra häst som vunnit sju av åtta lopp. Han var trea i comebacken och är knappast sämre nu.

UNTERSTEINERS HÄST

7 Danilo H.B.

Danilo H.B. vann på bra vis på Åby och är snabb ut och har väldigt bra form. Nu provar vi V75 och jag tycker att han ska räknas.

Vagn: Vanlig.

Huvudlag: Öppet.

V75-3: Disco Volante leder länge i normal form

6 Lucifer Lane har varit bra länge och även om han möter några bra hästar så var motståndet tuffare senast.

7 Disco Volante kommer nog till ledningen och i normal form leder han länge.

UNTERSTEINERS HÄST

3 Niky Flax

Han såg fin ut senast i Örebro men orkade inte hela vägen. Niky Flax har två lopp i kroppen och från ett fint läge kan han få en fin peng. Att vinna blir svårt.

Vagn: Amerikansk.

Huvudlag: Norskt.

V75-4: Tidigt bud

Det skräller ofta i stoloppen och V75-4 var allt annat en lätt. 2 Chantal Jet är en bra häst och hon tippas trots ett lite knepigt spår. 15 Florist är i toppform och även om det inte är lätt att gå runt ett fält är hon ett tidigt bud.

UNTERSTEINERS HÄST

12 La Paradeta

La Paradeta vann senast i Kalmar och visade bra form. Formen verkar vara på topp och om man garderar loppet kan man tänka på henne.

Vagn: Vanlig.

Huvudlag: Norskt.

V75-5: Mycket bra senast

3 Claw vann senast och öppnar bra men det är det fler som gör i loppet. 4 Mojo Express var mycket bra när han vann senast på Solvalla. 1 Nice And Quick är kapabel och kan vara långt fram.

UNTERSTEINERS HÄST

10 Woodbury Wine

Det hade varit intressant med ett bra läge över kort distans. Hon har bra fart men galopperade senast och det är ett tag sedan hon gjorde ett bra lopp. Outsider.

Vagn: Vanlig.

Huvudlag: Öppet.

V75-6: Med i striden

Nytt lurigt stolopp där jag hoppas att min duo är med i striden. 11 Donna Summer har varit jättebra på sistone och vann enkelt senast på Örebro. Hon är ett bud även om det är andra förutsättningar nu.

UNTERSTEINERS HÄST

5 Machi

Machi har bra kapacitet och har gjort lopp varenda gång förutom i Kalmar då det blev lite för tätt mellan loppen. Jag tror att vi är med där framme om hon klarar starten.

Vagn: Vanlig.

Huvudlag: Öppet.

7 Kirsi Boko

Pappa var uppåt inför loppet i Halmstad och Kirsi Boko vann med sparade krafter. Visserligen fick hon ett fint lopp men hon gjorde det bra och ska räknas med chans.

Vagn: Vanlig.

Huvudlag: Öppet.

V75-7: Värsta motståndarna invändigt om oss

4 Sweetman gör sina bästa insatser i ledningen och i den positionen blir han inte lätt att plocka ned. Spår fyra i Mantorp bakom bilen är ett bra spår och han kan vara ett spikförslag.

2 Four Guys Dream är i toppform och är given vid gardering.

UNTERSTEINERS HÄST

5 Racing Ribb

Han gjorde ett kanonlopp senast och var inte långt från att vinna på V75 efter ett lopp utvändigt ledaren. Han fick ett bra spår men tyvärr för vår del har de tre värsta motståndarna bättre lägen. Jag tror på en bra insats men att vinna blir nog svårt.

Vagn: Amerikansk.

Huvudlag: Öppet.

Fyrbarnsfamiljen följde drömmen – flyttade till solen i Sydafrika

Premium: Marie Sammeli: ”Ibland ska man inte fundera för mycket”

SD-ledaren: Hon var ändå bara inkvoterad

Premium: Aleksandra Børgesen lämnade i protest när Kent Ekeroth fick uppdraget

Centerpartister kräver partistyrelsens avgång

Premium: Falang vill byta riktning – och ledning