Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han kan nog bli härligt bortglömd

Våra spikar levererade förra veckan men det räckte tyvärr inte hela vägen ändå. Vi hoppas på snabb revansch när Bergsåker och Solvalla tävlar.

Just singelstreck är det inte så gott om, men vi har fastnat för två.

Reijo Liljendahls stall har kommit igång fint och hans Exclamation Mark spikas i comebacken. Väl förberedd!   

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1 

V86 – del 2

Bästa spikarna

V86-2: 4 Exclamation Mark

Gör första starten för året, men det är inget som stör oss. Reijo Liljendahl brukar förbereda sina hästar mycket väl och det lär inte vara något undantag nu. Och som vi läser loppet blir det tidigt till spets. Värsta konkurrenten drog spår tolv och därmed ser det bra ut för Exclamation Mark. Hela vägen, tack! 

V86-3: 5 Nordby Hugin

I en omgång utan självklara spikar provar vi med Nordby Hugin. Jan-Olov Perssons kallblod är bra för klassen och borde kunna tjäna rejält med pengar under året om allt fungerar. Viss risk att det blir dödens föreligger, men vi är inne på att han kan visa sig bäst ändå. Gav ett klart bra intryck vid senaste segern.

Spetsdragen

V86-4: 3 Zangone

Det kan bli mer stall Liljendahl i den fjärde avdelningen. Zangone är på gång nu och har läge för att komma till spets. För visst släpper de invändiga? Loppet är jämnt bakom och därmed kan det mycket väl bli så att positionerna blir helt avgörande för loppets utgång. Vi tror att stoet står bra inne i klassen.

V86-7: 4 Sheherazade Face

Chanstippas i ett mycket svårt lopp. Det vankas spännande ändringar och gör dessa henne rappare bakom bilen kan det mycket väl handla om en klassisk spets – och slut.

Skrällbuden

V86-1: 4 Björlifant

Har fått lite lopp i sig nu och såg fin ut på Solvalla. Spåret borde inte ställa till det och med rätt resa är vi inne på att detta är en farlig skräll. Kan nog bli härligt bortglömd med tanke på raden...

V86-4: 11 Ineedyourmoneymum

Kommer det säkert att bli en hel del surr om till slut, men på förhand är det en kul bortglömd pålle. Avslutade klart bra i skymundan i den senaste starten och nu kan det bli lättare balans.

Tänk på att ...

V86-2: 5 Master de Pan

Kommer inte att laddas från början, men är snabb till slut. Åker knappast till Sverige för att agera turist. Kan vara aktuell om man garderar upp loppet.

V86-5: 6 Marciano

Gör debut i ny regi. Det handlar om en V75-häst i grunden som måste tas med på alla seriösa kuponger!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!