Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Han kan krossa allt i inledningen”

Foto: MA

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är JONAS NOREENS tidiga tankar inför V75 på Åby 28 april. 

V75-1

11 Heartbreaker V.S. kommer i bra slag och har inga problem med den långa distansen. Borde ha vettig chans att krossa allt i den här trevliga omgångens första avdelning. 6 Leonardo Vico tål att mala på i jämn fart där framme.

V75-2

Ett intressant lopp med ett par gäster som jag måste kolla upp noga i veckan. 9 Com Milton kan en hel del men fungerade inte perfekt senast. I striden på en bra dag. 3 Farmer Jack med bra läge och lopp i kroppen. 10 Tyson Dimanche minusläge nu.

V75-3

Ett rivigt silverlopp där det kan gå undan. 5 Coktail Fortuna står intressant till. Är mycket bättre utan skor och så bör det bli igen. Vass på distansen nyligen och mitt tidiga tips. 1 Master Crowe har läget och känns het även han. 8 Globalsatisfacton från svårt läge.

V75-4

7 Bandit Brick, hästen som nästan alltid vinner, kommer att dra mycket spel. Men läget är lurigt och det är ingen spik vid första kollen. 5 Touch of Wind Bi är en spännande gäst. 3 Man of Steel med en genomkörare i sig och säkert mer maximerad utrustning...öppet!

V75-5

Jag är väldigt svag för 12 Double Exposure. Går framåt med förra racet men spår tolv var ingen humörhöjare. 1 Southwind Feji fick bättre läge. Kan det vara läge att prova racerbalans snart..? 4 Dear Friend går säkert utan skor nu, bäst så.

V75-6

7 Magic Gwin är riktigt bra i ljusa stunder. Hittar han till front utan att det kostar alldeles för mycket kan det gå vägen. 8 Sobel Conway och Rushmore Face ett par av motbuden. 3 Dancelli laddas för ledningen och troligtvis rycker man skorna.

V75-7

Olympiatravets final! Inte den bästa upplagan direkt, men loppet känns ganska öppet. 5 Lionel vann förra året och siktar på repris. Ska räknas. 7 Takethem är ju mycket bra och 1 Day Or Night In har läget…  Hur är formen på 4 Ringostarr Treb..?

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!