Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han har stor chans att vinna från spets

Foto: MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Jägersro.

V75-1

Mycket kommer att avgöras från början. 5 Pastor Power har blivit väldigt startsnabb bakom bilen på sistone. Senast blev han för ambitiös i spets och la bort massor av energi i ett långlopp. Medeldistans passar bättre och i spets är chansen stor. 1 Sevilla kan massor och blir att räkna med, liksom 4 Cobbys Olifant.

V75-2

Om 1 Copaca Banana kan hålla ut vesselsnabba 5 Alicia Bore inledningsvis är nog loppet över. Vid ett annat scenario är det många om budet. 3 Red Rock Canyon Ås har varit enormt bra på sistone och ska räknas vid gardering.

V75-3

4 Pastore Bob har fått dålig utdelning på sin form under året. Senast blev han fast med gott om sparat i lilla Elitloppet, Sweden Cup. Jag tror på spets och slut, även om jag har respekt för 1 Policy Of Truth. Den sistnämnde kan dessutom öppna raskt inledningsvis.

V75-4

Frågan är vilken form 9 Velten Versailles är i. Han har inte startat sedan december och även om han troligen är trimmad i jobben och formen lite svårbedömd. 1 Eppur Si Muove är bättre än någonsin och fungerade bra i jänkarvagnen senast. Passas!

V75-5

4 Uppohoppa har två lopp i kroppen och borde vara nära formen. Han trivs under sommaren och är tänkbar spik. Värst emot är lägesgynas 1 Secret Misson, som vann V75 från spets senast.

V75-6

Långloppet är oftast roliga att titta på. 1 New Life Wheels har gjort det bra på sistone och sitter troligen tidigt i spets. Han blir svårslagen i den positionen. Spik!

V75-7

Jag är inne på 2 Shadow Gar svarar ut 3 Ultra Bright om kusken önskar, men över medeldistans kanske man släpper ledningen? Johan Untersteiner meddelar att 8 Dear Friend jobbar starkt inför comebacken. 6 In Toto Sund vann på strålande vis senast och ska räknas med god segerchans.