Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han har hög kapacitet och är bättre än raden

Foto: ©ALN PRESSBILD A

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Kalmar 24 juni. 

V75-1

2 Springover har fått dåligt betalt för sina insatser på sistone. Spåret passar perfekt och han ska räknas tidigt. 8 Globalsatisfaction har än en gång fått ett dåligt spår, men eftersom det bara är nio hästar med i loppet hamnar han ändå vettigt till.

V75-2

11 Global Undecided har hög kapacitet och är bättre än raden. Han testades barfota runt om senast men galopperade tidigt. Felfri är han med i striden. 3 Livi Joy kommer från rejäl insats och 10 Tim Frontline har varit mycket positiv på sistone. 2 Caesars Dream är också ett tidigt bud.

V75-3 

13 Balfour och 14 Platon Face är givna segerbud i Kalmarsundsstayern. Vid gardering ska man tänka på 8 Antonio Trot, 9 One Memphis och 10 Just Wait And See. Loppets rysare är formstarke 11 Surprise Power. 

V75-4

Stoloppet håller hög klass och det lär bli åka av den första biten. 4 Darling Mearas har två lopp i kroppen och kommer att för första gången i karriären att tävla med jänkarvagn. Veckans spelvärda spik?

V75-5

12 Gento har övertygat stort, men från spår tolv över kort distans är risken för strul stor. 1 Winner´s Wine är rätt sort och 6 Muskel Lane var positiv senast. 10 Roheryn sänker många i spurten.

V75-6

Ingen tar en längd på 1 Pastore Bob inledningsvis. Får han trolla bort en bit av loppet kan han spåra runt om. 5 Volstead var bra när han vann i Örebro och kan ”allt” ibland. 7 Day Or Night In är bättre än raden.

V75-7

Glöm 1 Demolition Man F.s insats senast. Han blev pigg efter snabb öppning och var slagen tidigt. Är han som vid segern i Köpenhamn blir det framskjuten placering. 10 Extra Fudge har ingen rolig stil, men är stark och rejäl och ska räknas tidigt. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!