Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han har enorm kapacitet och kommer gå till ”Guld”

Foto: TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Mantorp.

V75-1:

3 Thrust Control var trea i Kungapokalen bakom stjärnduon Campo Bahia och Attraversiamo. Han fick ett perfekt läge och sitter troligen tidigt i spets. Spik!

V75-2

8 Sandsjöns Enzo har utvecklats mycket och den långa distansen är en fördel. Trots spåret får han utgångstecknet. 5 Global Warrior var finfin senast och bjuder upp till kamp. 6 Ivanhoe kördes offensivt efter sin galopp senast. Felfri tar han framskjuten placering.

 V75-3

5 Short In Cash har enorm kapacitet och kommer att gå till Gulddivisionen om han får vara befriad från skador och sjukdomar. Han var överlägsen i comebacken och gick i mål med sparade krafter. Short In Cash har inte gjort så många voltstarter och spår fem är inte optimalt. 4 U.R. Amazing är bättre än någonsin och har avslutat i 1.11-tempo i de tre senaste starterna. Han gynnas av högt tempo och får rimligtvis snart utdelning på sin toppform. 6 Roofie svarade för många bra insatser och springspår passar bra och lyser inte ringrosten i genom blir det framskjuten placering direkt i årsdebuten.

 V75-4

Stoloppet känns öppet på förhand och här kommer det nog att krävas många streck. Tidiga bud är 6 Callmeawinner och 12 Ginny Weasley.

 V75-5

Det lär bli rejäl körning inledningsvis och ledningen är guld värd den här årstiden och i Mantorp (kort upplopp). 2 Minnestads El Paso är ett givet bud från perfekt spår. 4 WIngait C.H. satt fast med sparat i lördags och kan vara långt fram om han håller ihop travet över upploppet. 9 J.H. Mannerheim skräller snart.

V75-6

Fjolårets derbyvinnare 10 Who's Who vann comebacken och har troligen gått framåt med loppet i kroppen. Han kommer att testas i en jänkarvagn och har bra segerchans.

V75-7

4 Radagast var heroisk i senast loppet och brukar ha toppform den här tiden på året. 11 Baritone Artist är snabb i benen och en luring trots spåret.