Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han har bra chans – blir spets och slut?

Foto: Travronden / Travronden

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Romme 19 oktober. 

V75-1

Många bra hästar i den första avdelningen. Men i kraft av läget känns det som att 6 Macelleria är en sund förstahäst från springspår. Kommer han till ledningen tidigt kan loppet vara helt över. Kanske ett singelstreck?

V75-2

9 Guillaume Boko fick nöja sig med en fjärdeplats från svårt läge senast men insatsen var riktigt bra ändå. Han har nog bra chans i det här stayerprovet. 8 Magic Cash är distansgynnad och räknas på en bra dag.

V75-3

Eftersom 2 Antonio Tabac har tveksam form och 11 Elian Web det sämsta utgångsläget är det mycket som talar för att rejäle 4 Milligan’s School ska ha bra chans i lördagens Gulddivision. Tidig spets och slut?

V75-4

Daniel Redén har skaffat sig kallblod i stallet. 3 Bokli Rapp N.O. är dessutom en riktigt bra häst och från ett bra läge är det hästen att slå. Från tillägget är det 13 Lukas Rauen och 14 Gult Tor som kan vara aktuella.

V75-5

Sprinterlopp i lägsta klassen. Känns som upplagt för en skräll. På det fina läget ska 2 Choco Lane vara ett allvarligt vinstbud. 6 Bordeaux Doc vann på bra tid senast och var ute i ett Derbykval näst senast. Han ska passas.

V75-6

Hemmahästen 1 Ural har fått ett kanonläge och kommer garanterat att vara med i striden. 4 Esprit Sisu är härdad i klassen och toppformen verkar bestå. Han räknas tidigt liksom något ojämne 6 Global Undecided.

V75-7

Jörgen Westholm har en bra duo i sista avdelningen. 3 Figaro Vici och 4 Rocky Tilly kan vara de som gör upp om segern. 5 Bear Bahareh svarade för en kanoninsats vid segern på Solvalla senast och är en outsider här.