Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han förvandlade dem till statister

Sladdade länge sist i kön.

Men sedan small det till.

Illuminati har hittat stilen.

Joakim Lövgren har en mycket spännande häst i fyraårige Illuminati. Det tycks som om fyraåringen verkligen har hittat stilen på sistone. Det berömda myntet har ramlat ned.

Det var dock lite oroande rapporter innan start då kusken meddelade att hästen var lite stel i värmningen. Undra hur många spelare som i det läget började ändra från spik..?

Att det är skillnad på tävling och uppvärmning har vi sett förut. Och när det blev allvar small det bara till när ekipaget attackerade.

Övriga förvandlades till statister på några ”få steg” och det var faktiskt avgjort redan 500 meter från mål. Fortsättning följer…

***

Vi fick se en härlig duell redan i V86-inledningen. Robert Bergh fick offra en hel del kraft för att komma till spets med Promo Kemp. Samtidigt gottade sig favoriten Heart of Steel med Peter Untersteiner i andra utvändigt. 550 meter från mål gjorde röd kusk slag i saken och det bet bra för hästen. Där framme drog ledaren på och dessa två stack undan en bit före övriga. Promo Kemp kämpade på strålande och Heart of Steel fick aldrig grepp. 

Segern skrevs till säker. Vinnaren, för dagen, utan skor på hovarna. Här har Robert Berg en spännande häst som kommer att klättra i klasserna.

Multi-jackpott på lördag på Eskilstuna. Räkna med rejäl spelfeber. Bara att dyka ner i lopparkivet igen då och ladda om...

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!