Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han förvaltade chansen – vikarierade på bästa vis

Två uppsittningar.

Och två triumfer.

Bernardo Grasso vikarierade på allra bästa vis.

Illuminati spelades till superfavorit i V86-inledningen efter starka insatser, bland annat i V75. Skidsemestrande tränaren Joakim Lövgren överlät därmed tömmarna till stallets lärling Bernardo Grasso.

Mycket bra gjort att ge honom chansen i stället för att sätta upp ett mer etablerat namn. Som alldeles säkert skulle ha haft mer respekt med sig ut i loppen.

Bernardo gjorde inga misstag utan förvaltade jättechansen på bästa vis. Tog en lugn start och avancerade sedan mitt i loppet till ledningen. Över upploppet joggade hästen undan enkelt och femåringen är fortsatt mycket bra för klassen.

Fint också efteråt då den ytterst hängivne skötaren till vinnaren, Jonas Oscarsson, meddelade att Illuminati är hans bästa vän.

Det var dock inte slut på framgångarna där för Grasso. Han körde även Marjons Ivory till seger. Efter en omväxlande resa hade ekipaget greppet in i det längsta. Men Modern Love närmade sig meter för meter för meter. På mållinjen möttes hästarna i stort sett och det var verkligen stenhårt i mål. Efter att det uppförstorade målfotot hade granskats visade det sig att kvällens man, Bernardo Grasso, fick segernicken.

– Det är lite svårt att köra så här hårt betrodda hästar på förhand, det är ju en del press att hantera. Men vi klarade det och det känns härligt, sa Mr 100 procent. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!