Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Han förlorar inte vid ett sådant scenario"

Foto: Malin Albinsson / KANAL75

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

V75-1: 

2 Olle Rols ser inte rolig ut före loppen, men han har verkligen varit bra på sistone. 6 Gomez är flegmatisk men släpper ogärna någon förbi sig. 1 Batman Godiva kan mycket och 4 Uptothe Chapel är under utveckling. Jag hoppas på min delägde 5 Count Response. Formen är bra och han ska med vid gardering.

V75-2: 

1 Erwin gör allt rätt och har få svagheter. Får Erwin vara befriad från skador kommer han att vandra en bra bit upp i klasserna. Det ser ut att vara spets och slut. 

V75-3: 

1 Oasis Bi har snart sprungit in 18 miljoner kronor och det här loppet kan vara ett genrep till Prix d´Amérique. Kanske väljer man ett snällt upplägg och släpper spetsen till 7 Västerboonthenews. Vid ett sådant scenario förlorar knappast Västerboonthenews.

V75-4: 

4 14 Julia Af Solnäs var strålande vid segern i Halmstad. Förutsättningarna var inte de bästa men hon vann med sparade krafter och Peter Untersteiner lät bomullen vara kvar i öronen. Julia Af Solnäs tål grovjobb och får utgångstipset. 6 Dorinda sitter troligen tidigt i spets och bjuder upp till dans. Veckans lås?

V75-5: 

2 Nancy America är kvick bakom bilen och ledningen är guld värd på Jägersro. Runt om?

V75-6: 

11 Västerbo Exact imponerade vid segern i Halmstad och tål att gå en rejäl repa i spåren. Det kan bli långt fram från det här spåret. 4 Trinity Lux fick utdelning på formen senast och är ett bud. 5 Master Crowe har flera lopp i kroppen och trivs under vintern. Gardera!

V75-7: 

1 Mack Dragan vann trots ett rejält speedryck på en knepig bana senast. Nu när det är bilstart åker väl (?) jänkarvagnen på. 10 Trot Kronos vann ett billigt gäng i Halmstad och är mycket stark och löpärlig. 6 Niky Flax var en besvikelse senast. Han klarar den långa distansen (satt fast i derbyt) och är kusligt snabb i benen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!