Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han brakar till ledningen och sedan körs han där

Foto: KANAL75 AB KANAL75 AB/ MVA FOTO

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är JONAS NOREENS första tanke inför V75 på Skellefteå 6 oktober. 

Jonas Noreens tidiga tankar

V75-1

5 Very Kronos är en högkapabel sort som dock inte är helt att lita på. Att han är ute och reser kanske inte är någon fördel? Felfri givetvis svårslagen – som vanligt. 1 Linus Boy är härdad i V75 men har ett lite lurigt läge för honom.

V75-2

10 Global Undecided har fin fart för klassen och fungerar han fullt ut är det en hyfsad segerchans, trots läget. 2 Antonio America skulle gärna hitta till spets och därifrån räknas han. 4 Corroded är rätt så rejäl.

V75-3

6 Lome Brage såg mycket fin ut senast och svarade för ett starkt lopp efter strul. Nu är det läge att braka till ledningen och sedan köra där. Uppgiften ser mycket passande ut. 11 Pydin är bra, men utgångsläget…

V75-4

Ett öppet stolopp där man får plugga på under veckan. Spontant väldigt många om budet. 1 Feminista Am ska inte glömmas, bra inne och fint spår. 9 Roheryn är nästan alltid där framme och vilken form det är på 14 Ellieann!

V75-5

11 Master Blaster bara radar upp segrarna och han kommer att dra en hel del spel. Men läget gör det mer komplicerat. 2 New Joker duger gott i klassen och har läget. 6 Pinewood Man har fart, barfota snart kanske..?

V75-6

Ett styrkeprov inleder DD-spelet. 14 On Track Piraten och 15 Digital Ink har många att runda och det är inga givna vinnare alls. Skulle 6 Sir Henry P.Hill komma till ledningen så anför han länge. 12 Antonio Trot blir sällan trött.

V75-7

3 Doctor Doxey Zenz har visat prov på härlig utveckling. Kommer från mycket starka insatser och han borde vara given i segerstriden på nytt. 12 Minnestads El Paso är kanonbra, men det är inte spåret. Ett spännande bronslopp.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!