Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han bör i min bok vara favorit i kväll

Foto: Claes Kärrstrand

Det är minst sagt spelvänlig och svår omgång som väntar på Axevalla i kväll. Rätt eller fel att lita på Johan Untersteiner?

Dagens bästa

10 Gameboy Pellini (V64-3, lopp 6) är fortfarande under utveckling. Men efter två raka nederlag som hårt betrodd räknar jag med ett revanschsuget ekipage som kommer att vara offensiva och styrkan är ett av hästen bästa vapen. Spikas!

Dagens chansning

Laura Myllymaa har bra form på flera hästar i sitt stall. Jag varnar extra mycket för 3 Powerful Teemer (V64-5, lopp 8) som gick riktigt bra vid tredjeplatserna innan galoppen på V75 senast. Hästen blir kanske inte favorit på toton, men han blir ändå favorit i min bok...

Relevanta intervjun 

Veijo Heiskanen om 11 Celsius Evo (V64-5, DD-1):

– Förra loppet är inget att säga om då han hade ett svårt läge. Täta starter ska gå bra och jag tycker att han känns väldigt fin i träningen. Tycker att han ska räknas här, säger Veijo Heiskanen.