Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han blir svårslagen trots dåliga spåret

Readly Express. Foto: TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är ESKIL HELLBERGS första tankar inför V75 på Åby, lördag 13 oktober. 

V75-1

Ett lurigt långlopp inleder SM-dagen och här ska man inte snåla med strecken. 4 Vikings Topline är rejäl och är ett tidigt bud. 8 Velvet Gio har varit ute i tuffa gäng under året och har inget emot distansen. 15 Explosive Merlot är bättre än vad resultaten antyder om.

V75-2

11 O'Man Flax hade tippats från ett bättre spår. Bakspår på Åby (open stretch) är oftast en svår kombination. Men det ser ut att bli tempo på loppet och han är given på kupongen. 4 Frances Yoda ska räknas tidigt från bra spår. 3 Garcon Above är knepig och går klart bäst i ledningen eller dödens. Gardera!

V75-3

Montédrottningen Sofia Adolfsson rider 5 Julio De Luxe och ekipaget ska räknas tidigt. 5 Whiskey Akema var strålande senast och bjuder upp till strid.

V75-4

En trio höjer sig i lärlings–SM. 9 Global Raceway var finfin i comeback. Han kördes snällt och hade tur under vägen men intrycket var det rätta. 1 Smokey Herman fick perfekt läge och ska med på lappen liksom 2 Athos Race.

V75-5

2 Cash Crowe förlorade för första gången i felfritt lopp senast. Hon har två lopp i kroppen efter långt uppehåll och spåret blev bästa tänkbara. Spik!

V75-6

9 Park View blev lite för ambitiös senast. Att starta från bakspår och attackera bakifrån behöver inte vara fel. 1 Dugur är inte att lita på men om han håller sig i rätt gångart blir det framskjuten placering. 2 Kindy Cane vinner ofta och är ett ”måste” på lappen. 

V75-7

12 Readly Express blir svårslagen trots dåligt spår. Vid gardering ska 4 Cyber Lane med på lappen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!