Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han blir hårt betrodd – jag går emot i kväll

Foto: MALIN ALBINSSON / MVA Foto

Ikväll tar vi sats mot V64-spelet på Gävletravet. En spännande omgång med flertalet hästar även kända för den breda publiken.

Dagens bästa

Claes Sjöström är inte rädd för att ge lärlingarna chansen. Linn Stolt får förtroendet bakom 7 Very Charming (V64-4, lopp 7) denna kväll. Rent kapacitetsmässigt är det nog inte snack om att han är bäst. Det finns några galopper i raden som säkert skrämmer många. Men jag litar blint på kusken och tror att hon rattar in min spik först över mållinjen.

Dagens avslag

1 Jefferson Dotcom (V64-5, lopp 8) var hårt spelad i V75 senast och fick nöja sig med en tredjeplats. Han blir nog hårt betrodd på nytt och visst kan han vinna. Men då ska det mesta gå hans väg. Han är nämligen ingen grovjobbare utan ska helst köras på chans in i det sista. Och sådana hästar går jag gärna emot när de är betrodda.

Relevanta intervjun

Jörgen Westholm om 4 Guli Rubin (V64-6, DD-2):

– Spåret är inte optimalt och han möter bra hästar. Men han har fin form och är ändå inte golvad. Barfota fram och jänkarvagn.