Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Behövde loppet senast men nu är han segerredo

Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

Jag tycker att det ser lite lurigt ut på Bollnäs i kväll och även om det finns ett lopp med bara sju hästar är jag inte främmande för att det blir fin utdelning på V64.

DAGENS BÄSTA

7 Bythebook (V64-5, lopp 8) behövde loppet senast, inget snack om den saken. Men nu lär han vara i bättre form till det här loppet och då ska han också ha bra chans att lägga motståndet på rygg. Han visade ju i samband med Kriteriet att han klarar lång distans och dessutom har han ett 1.11-rekord på medeldistans, satt som treåring! Det finns ett par farlig motbud men jag tycker att Bythebook är sundaste spiken trots allt.

DAGENS AVSLAG

5 Twins Zabaidee (V64-2, lopp 5) vann ett ganska billigt lopp näst senast och kommer säkert att bli betrodd bara på ettan i resultatraden. men jag vill se mer av hästen innan jag tror att det är någon het segerkandidat och det finns motståndare som har visat lite mera.

HETASTE INTERVJUN

Svante Båth om 6 Empire Garbo (V64-6, DD-2):

Jag tycker att insatsen var fullt godkänd senast och jag är inte orolig över dagsformen. Kort distans ser jag som en fördel och visst måste min vara en av de som ska räknas.