Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Han är verkligen värd en seger nu"

Foto: / MA

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är experten ESKIL HELLBERGS tips inför V75 på Åby – med SM-tävlingarna – den 14 oktober.

V75-1

Handsome Brad är verkligen värd en seger. Han är kvick från början och i spets blir han svårfångad. Allt blev fel för 2 Shelby Glide senast. Distansen passar bra. 7 Qahar Q.C. är stark som en björn och mer stabil än tidigare. Han är dock inte att lita på. Handsome Brad är en tänkbar spik.

V75-2

Första montéloppet  (SM) på V75. 250 000 kronor i första pris har lockat bra hästar. 4 Nantucket var försvagad av halsinfektion senast. Vid sunda vätskor är han ett givet bud. 7 Candor Hall var strålande i montédebuten. Veckans lås?

V75-3

5 Galatica är startsnabb och spår fem på Åby är optimalt. 1 Nancy America är också kvick inledningsvis men spår ett på Åby kan vara klurigt. 11 Speedy Foxy Vicane vinner snart, men läget ställer till det.

V75-4

7 Iris Palema får utgångstipset, men det är många om budet. Det kan ligga en skräll på lut och många hästar platsar på kupongen. 8 Vikings Topline är ett tidigt bud.

V75-5

Klass 1 loppet är vidöppet och blir troligen min helgardering i vår podd systemet. 2 Duke Of Mearas är bättre än raden och 9 Glenn Boko är kapabel. 10 Now Or Never Flair är inte avsågad. 

V75-6

1 Readly Express gör allt rätt och även om han inte kan behålla ledningen kommer han troligen ut tidigt. Därefter får konkurrenterna köra om silverpengen. Omgångens i särklass med sannolika vinnare.

V75-7

Jag tycker synd om 12 Aron Palema. Från ett bättre spår hade han tippats. Men för tredje gången på raken startar han antingen från spår elva eller tolv. 2 Cab Hornline blir inte lätt att passera om han kommer till ledningen. 3 Jairo visade sin klass senast och fick bra utgångsläget. 7 Electric Light var trea i Sprintermästaren och senaste insatsen är bara att glömma. Han ska med vid gardering. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!