Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han är väldigt kapabel – bra chansspik i V75-1?

Foto: Mikael Rosenquist / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Åby 12 oktober. 

V75-1

11 Vincent As är en kapabel stayer men han var inte som bäst i senaste starten och det oroar lite. 6 Kennedy var med i kval till Europaderbyt senast och går ner lite i klass. En chansspik i inledningen?

V75-2

I Amatör-SM känner jag mest för duon 1 U.B.Cool och 7 Velasquez Gar. Båda vann sina försök till detta på bra sätt och löpningsförloppet kommer förstås att betyda mycket. Fördel U.B.Cool på läget kanske?

V75-3

Öppet, jag tycker att fem hästar har chans vid första anblicken. 9 Ladyofthelake och 10 Star Advisor Joli är att räkna med trots spåren. 1 Donner Am har siktat på detta ett tag. 4 Order to Fly och 5 Emmett Brown duger också en bra bit.

V75-4

Stall Bergh selar ut två heta bud. 4 J.H.Jespons var dunderfin vid segern på Solvalla senast. 6 Mellby Granat mötte lite för tuffa hästar senast och står bättre till nu. 10 Eclipse Am med Magnus A Djuse är inte golvad.

V75-5

De bästa hästarna har fått lite luriga lägen. 10 Mellby Free har ju gjort allting rätt i år och är ett givet bud. 9 Cash Crowe gjorde bort sig senast men är en segermaskin som krigar om segern i ett felfritt lopp.

V75-6

2 Caligula föll som favorit på V75 i den senaste starten men insatsen var inte dålig. 4 Dexter Brick är inne i ett segerstim och räknas igen. 7 Tony Afrika ska ses som en outsider tillsammans med 10 Adde S.H. 

V75-7

SM-loppet känns väldigt öppet. 2 Sorbet och 3 Nadal Broline fick fina lägen och måste räknas. Men med fina resor kan någon ur trion 7 Racing Mange, 11 Milliondollarrhyme och pånyttfödde 12 Rajesh Face utmana.