Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Han är min vinnare i det fjärde kvalloppet”

Foto: MICKE GUSTAFSSON / KANAL75

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Umåker den 21 april.

V75-1

Att det bara blev sex hästar i Berth Johanssons femåringslopp var en besvikelse. Nåväl, vi kan ändå hoppas på en sevärd duell. 2 Makethemark och 4 Diamanten är två topphästar. Med lopp i kroppen fördel Makethemark?

V75-2

3 Donners Am och 4 Sir Henry P.Hill känns som de hetaste buden vid första anblicken. Lite lurigt spår för den senare? 9 Rally Esset (klart positiv senast) och 12 Minnestads Ecuador kan vara två rysare från bakspår.

V75-3

Stefan Melanders 6 Cruzado Dela Noche har fått en nyttig genomkörare och är min vinnare i den här uttagningen till Olympiatravet. 2 Digital Ink har ett perfekt läge och ser ut att vara den svåraste konkurrenten.

V75-4

1 Valour Kronos är under utveckling och kommer att bli bra. Farlig om inte spåret blir en fälla. 7 Digital Performer har stigande form och tillhör de bättre i fältet. Långväga gästen 3 Hierro Boko är inte heller golvad.

V75-5

Det är svårt att tippa någon  annan än 5 Månprinsen A.M. etta då han sett väldigt stark ut vid årets segrar. 4 Lome Brage är startsnabb och gillar distansen. 1 Tekno Odin har kunnandet men formen är lite tveksam nu.

V75-6

7 Disco Volante fullföljde starkt som tvåa senast bakom Pastore Bob. Han har framspår nu och måste räknas. 2 Erik Sting höll bra från dödens senast och utmanar om segern felfri. 5 Västerbo Groisbois är snabb ut. Luring.

V75-7

4 Linus Boy gick bra som trea i V75-finalerna senast och fick ett bra spår. Tippas i nuläget. 5 Qahar Q.V. gynnas av distansen men det börjar bli snabba banor nu, inget plus. 8 Angle of Attack har vunnit efter uppehåll förut.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!