Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han är inte hetsig – men väldigt bra

Gomez är inte som andra Ready Cash-avkommor.

Men springa kan han.

Fler triumfer väntar.

Dan Widegrens Gomez hade innan onsdagens start provat på lite tuffare gäng – utan att lyckas helt. Men nu var det dags för seger efter att fyraåringen tidigt körts till ledningen tack vare en vaken styrning av Kevin Oscarsson.

Roligt i sammanhanget är att det här inte är någon typisk Ready Cash-avkomma, då dessa brukar vara av den hetsiga sorten. Gomez är däremot tvärtom. Han är mer trög och sävlig av sig. Inställningen till sitt jobb är det dock inget fel på vilket han visade över upploppet. Kommer att få starta på framöver och känns som en duglig ”lördagshäst”.

– Jag hade på känn att de flesta ville ha min rygg. Jag ville inte chansa och trycka av honom för fullt från start. Jag kände mig slagen 600 kvar, men jag ryckte ”norsken” kort senare och över upploppet svarade han allt, sa segerkusken.

Mattias Djuse hade en trevlig afton på Solvalla med tre segrar (två inom V86) totalt. Han satt själv upp bakom Dust Collector som vann enkelt, även om travet inte var helt perfekt.

Alan Wadd lånade han ut till Niclas Benzon i prestigefyllda Amatörbästen.

Efter en fin resa i rygg på favoriten blev segern komfortabel. Och därmed över miljonen inkört i år för Benzon – som bjöd på segergest. Ingen dålig sådan heller. Båda benen i luften!

– En obeskrivlig känsla att vinna det här loppet, sa en lycklig Niclas.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!