Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han är i för låg klass – ett starkt singelstreck

Foto: TR Media/KANAL 75

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLM tidiga tankar inför V75 på Bodens midnattstrav 16 juni. 

Spelstopp 20.30.

FREDRIK EDHOLM

V75-1:

Svante Båth-tränade 4 Very Kronos är en underbar travare som befinner sig i för låg klass. Känslan är att han kommer att få en väldigt bra säsong och det här gänget lägger han nog på rygg. Det är ett starkt singelstreck.

V75-2:

10 Hankypanky Frances står bra inne på pengarna och kanske kan vara aktuell. Men 14 Super Ariel och 15 Eva I.H. är så pass kapabla att de måste räknas trots sina tillägg. 3 Oxan Winx and Wonx är en outsider.

V75-3:

Solvalla-duon 2 Cargo Door och 4 Milliondollarrhyme har kunnande för seger om de tävlar på topp efter långresan. Henmahästen 6 Heylow har utvecklats mycket i år. 5 Enjoy's Paycheck är en finsk gäst i toppform.

V75-4:

9 Fender gjorde ett mycket bra lopp i lördags och visade toppform. Om inte de täta starterna påvekar negativt ska han ha mycket bra bra segerchans nu då det är lite lättare emot. 6 Pave Faks utmanar felfri?

V75-5:

7 Angle of Attack kunde inte stå emot 2 Qahar Q.C. när de möttes över distansen i Umeå för en och en halv månad sedan. Båda ska dock räknas tidigt nu. 9 Olle Rols tar en långtripp till Boden i angeläget ärende. Tidig!

V75-6:

Om 5 National Prince kommer till spets måste han vara farlig här. Men 6 Ebony Boko lär också tryckas av från start och vill ha ett ord med i laget. 11 Dice Man är bra men spåret försvårar. 2 Man at Work har läget. Svårt!

V75-7:

10 Propulsion ha vunnit det här loppet förut och att det är 500 meter längre än i Elitloppet är till hans fördel, inte minst med tanke på läget. Givet tips, men 2 Nadal Broline och 3 Call Me Keeper leker man inte med.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!