Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han är fartfylld och stark nog för seger

Foto: TR Media / MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är JONAS NOREENS tidiga tankar inför V75 på Axevalla 16 februari. 

V75-1

8 Knifetown Lover håller jag som en klart kapabel häst. Klart att det behöver lösa sig under vägen men blir så fallet är han med och gör upp om segern. 6 Whipped Eggs lever enbart på styrkan och kommer han iväg hyfsat är han bra nog att utmana om vinsten. 7 Victory Lee klart på gång.

V75-2

8 Darshana ska man passa. Det är en vass spurtare som kommer att vinna lopp snart. 6 Syria A.T. har ett spännande läge och skulle det bli spets och sedan lågt tempo mitt i loppet känns det som ett givet bud. 10 Whataboutyou Zaz kommer att runda en hel del.

V75-3

11 Platon Face kommer att få en hel del spel. Har nu gjort ett par starter i Frankrike men hade ingen direkt lycka med sig. Gillar distansen och ska räknas. 10 Nimbus C.D. är rejält på gång nu och han är vass till slut med ryggresa. 3 On Track Piraten är en grym hedershäst med bra läge.

V75-4

Ett lopp som känns lurigt vid den första anblicken. 5 Cannon Flame kan en del för klassen om han håller sig på benen. 6 Tony Afrika är på gång med några lopp i kroppen liksom hela stallet. Siktas mot täten. 7 Harrington med Goop borde också vara med i avgörandet. 14 Island Life nu för Bergh!

V75-5

4 Västerbo Exact kommer att tillhöra de betrodda. Han vill gärna till spets men spontant är det en del snabba hästar invändigt om honom och det är inte alls givet att han kommer till ledningen. 10 Zelov är kapabel på rätt dag och 1 Always On Time är snabb. Goop upp.

V75-6

1 Illuminati kan bättre än senast men läget har han inget nytta av. Stark och fartfylld nog för seger om han kommer loss. 7 Pacific Face gynnas av den udda distansen bakom bilen i V75 och han kan springa hela dagen nästan… 10 The Real Star långt framme på nytt.

V75-7

9 Vlad del Ronco med Björn Goop bakom sig nu känns högintressant. En kapabel häst som blir att räkna med över det så berömda långa upploppet. 1 Night Brodde nog bäst i spets och kommer han dit är han bra, det har vi sett. 7 Marvelous kan en hel del, men åter efter paus.