Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han är ett allvarligt segerbud i Harpers

Foto: MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Solvalla 25 maj. 

V75-1:

Stoeliten inleder festen. 3 Shadow Gar drog ett bättre spår än 10 Mellby Free och det är av stor vikt. Givet bud. Utländska duon 4 Peace of Mind och 8 Elite du Ruel är två luringar.

V75-2:

6 Hankypanky Rubyred fick sin segerrad bruten senast. Men i kraft av läget och hemmaplan måste hon räknas tidigt. 13 Miss Sober gick fruktansvärt bra efter galopp senast på Åby och måste också streckas. 

V75-3:

5 Vincero Gar har tagit Sverige med storm hittills skulle man kunna säga. Svårstoppad om formen är intakt. 2 Bucks to Burn och 11 Ural är två riktigt bra hästar för klassen som båda ser ut att ha prickat in toppformen.

V75-4:

Klass II-finalen är öppen. 5 Sato och 10 Marcello Wibb är två Halmstad-hästar som imponerat vid försökssegrarna och som ska ha vinstchans igen. 3 Charlock Wiking har ett bra läge nu och ska inte nonchaleras.

V75-5:

Jag anar att 5 Mellby Club kan få svårt att hänga med i svängarna över 2 140 meter och lyfter fram en annan kvartett i stället. 1 Emile Zola Sisu, vackre 3 Norton Commander, 8 Gideon H.Renka och 11 Bizzi Bliss är tidiga bud för mig.

V75-6:

Många fina hästar men jag drar nog till med ett tvåhästarslås. 6 Baron Gift har ju gått strålande bra i Gulddivisionen på sistone och går ner i klass. 10 Lesperanza har imponerat stort i Björn Goops regi och är motbudet. 

V75-7:

Om 2 Whipped Eggs klarar av all uppståndelse på lördag och är lika fin som vid segern näst senast är han ett allvarligt bud i anrika Harper Hanovers Memorial. 15 Handsome Brad kan nog göra sig gällande trots dubbla tillägg. Roligt race!