Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han är en sund spik – i en lurig omgång

Foto: Mikael Rosenquist / TR Media

Mats Djuse satte dit ett par riktiga smällar förra onsdagen och det gjorde att det bara var fyra system kvar till slut! Därmed miljonutdelning på åtta rätt. Igen då.

De solklara spikarna finns inte på förhand när Åby och Solvalla delar på veckans omgång och det kan ge bra betalt på nytt. 

Jag tror i alla fall att Tengil Face ska ha vettig chans att vinna om han håller sig på benen. Billigt inne i klassen.

En trolig spik

V86-5: 10 Tengil Face

Har hoppat bort en hel del pengar och är fortsatt billigt inne i klassen. Håller han sig på benen så tror jag att han har både styrka och kapacitet för att visa sig bäst. Värsta motbudet, Look Håleryd, har varit borta länge och borde behöva lopp i kroppen. Något som talar ytterligare för min vinnare. Sund spik i lurig omgång.

Ett roligt drag 

V86-6: 14 Wind Knight

Har gått i V75 på slutet och det är lite mer lämplig konkurrens på onsdag. Många att runda men Wind Knight är effektiv med ett smyglopp. Helt glömd på förhand och kan överraska många snopna spelare.

Två relevanta intervjuer 

V86-5: 10 Tengil Face

– Gick ett bra lopp senast tycker jag och har tränat på fint efter det också. Formen bör vara kvar så jag tycker att man ska räkna med honom i den klassen som han är i. Han klarar av att gå bakifrån också, säger Dante Kolgjini i stallet.

V86-8: 7 West Wing

– Han känns bra för dagen. Senast värmde vi nog honom för hårt. Jag tycker att jag har en häst som har form och som går bra i ryggar. Reverend Wine och Sir Ratzeputz har jag respekt för men min ska passas. Han går som tidigare, säger Micael Broberg.

Två heta ändringar 

V86-1: Det blir ett norskt huvudlag nu på 1 Trovatore med tanke på distansen. 

V86-5: 1 Global Traveler troligen vanlig vagn och ett norskt huvudlag, men mest en platsens.