Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Endast galopp emot – en bra jackpottspik

Det var återigen svårt på V86-spelet. Förra veckan skrällde Carl Johan Jepson rejält i ett par lopp och till slut fanns inte ett enda system kvar. Således en härlig jackpott nu!

Alessandro Gocciadoro har visat upp många fina hästar. Nu åker han till Jägersro med treårige kanonen Zidane Grif. Ska ha toppchans igen.

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1 

V86 – del 2 

Bästa spikarna

V86-1: 5 Zidane Grif

Ser ut att vara en riktig ”värsting” till häst. Trots att han bara är tre år och möter äldre hästar är det inget snack om att han ska ha toppchans att vinna. Var ju grymt bra på Solvalla under elitloppshelgen när han drog fältet sönder och samman. Kom hem på en kanontid då över medeldistans. Nu är det kort väg och sköter han sig är känslan att Zidane Grif kommer att springa fort. Väldigt, väldigt fort... Främst galopp emot och en stark jackpottspik. 

V86-3: 1 Global Valuation

 Är mycket mer av en chansspik, men tar man inte ställning så blir det ett dyrt lopp. Visst är det ett ”långskott” att spika en häst som gjort en start. Men han såg bra ut i debuten och har spetschans härifrån. Lyckas man hålla upp innerspåret tror jag på god möjlighet. En eller många, som sagt!

Spetsdragen

V86-2: 2 Run Ceasar Run

Öppnar riktigt bra bakom bilen och sköter han sig har han toppchans att nå täten. Får han sedan dra ned på tempot en bit blir han säkert svår att fånga in på en förmodat snabb bana.

V86-7: 3 Aston D.K.

 Har gått bra en längre tid och han borde hantera distansen. Spets räknar jag med efter en bit och sedan kommer kusken att dra på i ”lagom” fart. Kan mycket väl hålla undan sedan.

Skrällbuden

V86-4: 9 Schatzi Fayline

 Är mer stark än snabb men man behöver styrka även för att klara sprinterdistans. Det kan bli bra körning där framme och det skulle vara ett plus.

V86-6: 9 Pinewood Man

 Spräckte segernollan i senaste starten och det kan komma mer. Detta är en fin sort som verkar vara klart bäst utan skor. Så blir det på nytt och han borde gå framåt med lopp i kroppen. Tufft emot men ett kul streck.

Tänk på att...

V86-1: 10 Mister Big Yankee

 Gör debut i ny regi och sådant är alltid spännande. Men att det ska bli vinst mot Zidane Grif är långsökt...

V86-6: 11 Spartak Face

 Håller man högt i stallet och det är ett givet streck. Galoppen senast skyller man på Kalmars svängar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!