Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Är en ny bra spik
i Gulddivisionen

AXEVALLA, vecka 26

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

Bästa spikarna

V75-3: 4 Readly Express

Timo Nurmos stjärnhäst Readly Express har dominerat i kullen som både treåring och fyraåring. Gjorde nyligen årsdebut och det var ett läckert intryck. Trots en resa utvändigt om Wild Honey kunde han koppla grepp. Slutrundan avslutades under 1.10 och normalt sett är Readly Express ännu bättre nu. Kan göra en hel del jobb själv och blir mycket svårslagen, trots Anna Mix och On Track Piraten som utmanar.

V75-5: 2 Gomez

Var inte på topp senast när han provade på V75. Nu är han åtgärdad och mycket talar för att han kommer att visa sitt rätta jag igen. Har tidigare öppnat fort bakom bilen och det borde kunna bli ledningen efter en bit. Väl där blir han mycket svårslagen om han löper upp till sitt bästa. Visst finns det motstånd men Gomez är klassen i gänget.

Spetsdragen

V75-2: 8 Bålsta Palema

Har ett svårt läge bakom bilen, men med hjälp av hans startsnabbhet kan det mycket väl bli spets. Och där trivs Pär Hedbergs travare utmärkt. Helt klart hästen att slå om han kommer till front.

V75-6: 2 Barkevious Mingo

Spår två i voltstart är inget önskeläge, men den här pållen kan öppna fort även från snäva spår i volt. Vi tror att han har god chans att komma till ledningen och då är det hästen att slå.

Skrällbuden

V75-1: 10 Vidivici C.C.

Har fin fart som duger bra i en öppen V75-inledning. Stämmer det under loppets gång kan han mycket väl speeda till seger. Men det är klart att han kommer att behöva hjälp med farthållningen.

V75-7: 9 Västerbo Exact

Var helt okej i den senaste starten, men kan bättre. Han trivdes kanske inte med att resa och övernatta då. Han fungerar inte bara i ledningen, utan även med rygglopp (vass spurt näst senast) och ska ses med chans i ett jämnt lopp.

Tänk på att ...

V75-1: 2 Niky Flax

Stretade emot mycket bra senast mot en kanonhäst. Nu är det lite lurigt spår men håller han sig på benen är han med och slåss om segern.

V75-6: 1 Rolex Bigi

Är skör av sig men när han står på fyra friska ben duger han långt i klassen. Spännande utgångsläge på lördag. Varning utfärdad!

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 - del 1  

V75 - del 2

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!