Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Det kan du vinna i höstens tävling

Foto: / KANAL75

100 000 kronor väntar vinnaren av Guldstallet. Och det kostar bara 50 kronor att gå med. 

Men det finns också exklusiva travupplevelser i potten. 

Både i huvudtävlingen och för de bästa stallen i varje etapp.  

Klicka på länken och skapa ditt Guldstall i dag 

Skapa ditt eget Guldstall och gå med i tävlingen så kan det vara du som blir Sveriges bästa stallchef. Allt du behöver göra är att välja ut fem hästar, en tränare och en kusk. Registrera och betala sedan ditt Guldstall så är du med och tävlar om massor av fina priser. 

Vinn 100 000 kronor och gå på exklusiv gala 

Förutom 100 000 så får vinnaren av Guldstallet även en inbjudan för två till Hästgalan 2018 – ett evenemang som annars bara är öppet för specialinbjudna gäster och kretsen kring hästarna som är nominerade på galan. 

Även tvåan och trean får en inbjudan till Hästgalan 2018 och 15 000 respektive 10 000 kronor. Bland priserna finns också ett prova-på-paket till valfri travskola och ett årsabonnemang till ATG Live Premium.

Flera fina priser

Även i de tre etapperna väntar fina priser på vinnarna. Samtliga etappsegrare får 10 000 kronor och ett prova-på-paket till valfri travskola. För tvåan och trean i etapperna väntar ett exklusivt travpaket på Menhammar som omfattar ett studiebesök på hästgården där en av aktiviteterna är att köra travhäst. 

Bland övriga priser finns andelar i Travkompaniet, gratis registrering hos Easy KB, prenumeration på Travronden och spelcheck från ATG.

Poängräkningen i Guldstallet startar den 2 september och pågår till 25 november. 

Läs mer om priserna och tävlingen genom att klicka här.