Foto: / KANAL75Foto: / KANAL75
 Foto: / KANAL75

Det kan du vinna i höstens tävling

Publicerad

100 000 kronor väntar vinnaren av Guldstallet. Och det kostar bara 50 kronor att gå med. 

Men det finns också exklusiva travupplevelser i potten. 

Både i huvudtävlingen och för de bästa stallen i varje etapp.  

Klicka på länken och skapa ditt Guldstall i dag 

Skapa ditt eget Guldstall och gå med i tävlingen så kan det vara du som blir Sveriges bästa stallchef. Allt du behöver göra är att välja ut fem hästar, en tränare och en kusk. Registrera och betala sedan ditt Guldstall så är du med och tävlar om massor av fina priser. 

Vinn 100 000 kronor och gå på exklusiv gala 

Förutom 100 000 så får vinnaren av Guldstallet även en inbjudan för två till Hästgalan 2018 – ett evenemang som annars bara är öppet för specialinbjudna gäster och kretsen kring hästarna som är nominerade på galan. 

Även tvåan och trean får en inbjudan till Hästgalan 2018 och 15 000 respektive 10 000 kronor. Bland priserna finns också ett prova-på-paket till valfri travskola och ett årsabonnemang till ATG Live Premium.

Flera fina priser

Även i de tre etapperna väntar fina priser på vinnarna. Samtliga etappsegrare får 10 000 kronor och ett prova-på-paket till valfri travskola. För tvåan och trean i etapperna väntar ett exklusivt travpaket på Menhammar som omfattar ett studiebesök på hästgården där en av aktiviteterna är att köra travhäst. 

Bland övriga priser finns andelar i Travkompaniet, gratis registrering hos Easy KB, prenumeration på Travronden och spelcheck från ATG.

Poängräkningen i Guldstallet startar den 2 september och pågår till 25 november. 

Läs mer om priserna och tävlingen genom att klicka här.  

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag