Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gratistips inför V86 på Bjerke och Solvalla

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Onsdagens V86-omgång saxas mellan Solvalla och Bjerke. 

Här bjuder Fredrik Edholm på ett par drag inför omgången. 

ANNONS: Köp din andel i Expressens stora system  

ANNONS: Köp din andel i Premiumsystemet  

ANNONS: Köp din andel i Expertens system  

EN TROLIG SPIK

V86-8: 2 Speed Matters

Det känns som att Speed Matters är riktigt bra för sin klass och har en passande uppgift på onsdag. Spår två och Örjan Kihlström i sulkyn bäddar för ännu en seger. 

ETT ROLIGT DRAG 

V86-6: 3 Gendry

Har inte lyckats vinna något av sina fyra första starter. Men är under utveckling och satt fast med sparade krafter senast som kan komma till användning den här gången. 

TVÅ RELEVANTA INTERVJUER 

V86-3: 2 Fakserling

– Han var kanonfin senast och gjorde sitt bästa lopp hittills i karriären och jag blir inte överraskad om han kan kapa tiden från senast ytterligare lite till. Hästen är stabil från början och spåret är jag nöjd med. Han kan öppna skapligt och lär hamna bra till direkt. Jag tycker det ser ut som en bra uppgift och han ska absolut streckas, säger Thor Borg.

V86-4: 9 Missing Tooma

– Gick jobb under måndagen och känns precis lika fin som tidigare. Jag är faktiskt nöjd med läget då jag tror att det kommer att bli lite körning i det här loppet. Jag ändrar inget och som jag läser loppet är han förstahästen, säger Paw Mahony.

TVÅ HETA ÄNDRINGAR 

V86-7: Jänkarvagn för 2 Ottens Idol och 5 Chloe’ Degli Dei.

V86-8: 15 Istanbul Boko tävlade med en vanlig sulky och skor senast. Denna gång blir det däremot jänkarvagn och barfota runt om.

Här är Expressens samtliga intervjuer till V86.