Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Goops pålle är bättre än raden

Foto: Malin Albinsson / TR Media

Expressens V64-tips innehåller allt som behövs för att sätta sig in i omgången.

Du får:

√ Bästa spikförslagen

√ Hetaste skrällbuden

√ Varningsflaggorna

√ Kusk- och tränarsnacket

√ Kommentarer om alla lopp

... och mer!

■ Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge läsarna de bästa tipsen. Varje vecka erbjuder vi utförliga guider, tränarkommentarer, spikförslag, skrällvarningar och avslag till V64, V86, V75 och GS75.

Analyser och speltips

Vill du hellre läsa våra travtips i e-tidningen? Klicka på denna länk  

En Modern vinnare utan strul

DAGENS BÄSTA

8 Modern Times (V64-3, lopp 6) lutar jag mig emot den här omgången. Det blev galopp senast men det ser jag som ett olycksfall i arbetet. Nu borde det bli felfri avgång och hittar bara Kenneth Haugstad ut i fritt läge i god tid så tror jag att man har toppchans att lägga samtliga på rygg.

Pass upp för Björn Goops pålle

DAGENS CHANSNING

Björn Goop kommer till Eskilstuna med ett gäng hästar och lär vinna något lopp. 9 Bear Hope (V64-1, lopp 4) har fått två lopp i kroppen efter paus och borde därmed vara på gång. Hästen är bättre än raden och borde vara aktuell i ett sådant här lopp.

Nu behövs matjord i fickorna

DAGENS AVSLAG

9 Deep Pockets (V64-6, lopp 9) står sig väl fartmässigt i sitt lopp. Men hästen brukar ha svårare att vinna lopp från bakspår och rankas därför ned en bit den här gången.