Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Glöm inte bort honom i V75-7

Foto: MALIN ALBINSSON / TR Media / MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Solvalla.

V75-1

5 Mellby Free var hygglig senast men tävlade med skor runt om då. Nu har man spetsläge och det är aviserat barfota runt om. Bra chans från täten. 9 Hevin Boko var lysande senast men bakspåret drar ned chansen lite. 7 Dear Friend är loppets luring.

V75-2

Norske 5 Calmass har imponerat och med ett bra spår så är han segeraktuell igen. De tre kanske värsta hoten drog sämre spår och då tänker jag på 10 Prosecco, 11 La Verite och 12 Ture L.A. där den senare hade varit mitt vinnartips med ett framspår.

V75-3

Guldfinalen blir ett spännande lopp. 1 Milliondollarrhyme fick ett kanonläge och blir betrodd med all rätt. 5 Brother Bill har visat härlig form och är också ett allvarligt segerbud. 10 Milligan’s School trivs bäst med tätkänning och spår tio minskar segerchansen.

V75-4

4 Minnucci Zon var jättefin senast och med tanke på eget kan hon dra det längsta strået igen. 6 Ottilia Fri och 7 Zante Grif tycker jag ska streckas tidigt från tjugo meters tillägg. 15 Svacka Palema är en hårding men det får inte strula mycket med tanke på läget.

V75-5

Reijo Liljendahls stjärna 3 Admiral As drog ett fint utgångsläge och är som alltid hästen att slå när han tävlar i Silverdivisionen. Toppchans felfri och spikbud. 1 Algot Zonett och 4 Emoji är två riktigt bra hästar som slåss om platserna närmast favoriten.

V75-6

Daniel Wäjerstens duo 1 Xanthis de Roi och 2 Gooner drog de två innersta spåren och det skulle inte förvåna om vinnaren finns bland dem, med fördel för Gooner. 5 One Kind of Art och 10 Moses är de två jag känner mest för bakom stall Wäjerstens djur.

V75-7

Här är det Jörgen Westholm som är nyckeltränare i loppet. 7 Parker och 9 Santos de Castella har båda imponerat och med framspår är det ju lite plus för Parker. 1 Bugatti Miles borde få ett bra lopp från innerspåret och kan ju inte räknas bort.